Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Izdavanje u zakup poslovnog prostora za rad Mjesne zajednice Petrićevac, na period od dvije godine

Izvor: eKapija.ba, 15.03.2013.

 

REPUBLIKA  SRPSKA

GRAD BANjA LUKA

GRADONAČELNIK

ADMINISTRATIVNA SLUŽBA

Služba za poslove Skupštine grada i gradonačelnika

Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, Republika Srpska, BiH, tel: +387/0/51 24 44 33, faks: +387/0/51 24 45 65

Broj:  07-016-32/13.

Dana, 14.03.2013. god.

 

PREDMET: Poziv za dostavljanje ponuda, -

 

I -  Služba za poslove Skupštine grada i gradonačelnika poziva ponuđače da dostave ponude za izdavanje u zakup poslovnog prostora za rad Mjesne zajednice „Petrićevac“, na period od dvije godine.

II – Potrebni uslovi:

 1. da je ponuđač vlasnik poslovnog prostora,

 2. da objekat u kojem se nalazi poslovni prostor ima građevinsku i upotrebnu dozvolu,

 3. da poslovni prostor koji se nudi u zakup ima namjenu poslovnog prostora odobrenu od strane nadležnog organa (namjena kancelarije),

 4. da poslovni prostor ima površinu do 45 m2, sa odgovarajućim mokrim čvorom,

 5. da ima parking prostor za 4 vozila.

III – Ponuđači su dužni u ponudi navesti iznos zakupnine za poslovni prostor, sa prijedlogom plaćanja režijskih troškova (struja, voda i zagrijavanje prostora), a što će se biti regulisano Ugovorom o zakupu poslovnog prostora. Uz ponude je potrebno dostaviti i dokaze o ispunjavanju uslova iz tačke II ovog poziva, sa Tlocrtom prostora koji se nudi u zakup.

IV – Poziv za dostavljanje ponuda se objavljuje na oglasnoj ploči Mjesne zajednice „Petrićevac“, Ulica Rakovačkih rudara br. 8, O.Š. „Miloš Crnjanski “ i na WEB stranici Administrativne službe Grada, a ponuđači mogu dostaviti svoje ponude najkasnije do 29. 03. 2013. godine, do 15,00 časova.

V – Nepotpune i neblagovremene ponue neće se neće uzimati u razmatranje, a ponuđači čije se ponude budu razmatrale biće pismeno obaviješteni o rezultatima poziva za dostavljanje ponuda.

VI – Ponude je potrebno dostaviti na adresu:  Grad Banjaluka, Administrativna služba Grada Banjaluka, Služba za poslove Skupštine grada i gradonačelnika (s naznakom: ne otvaraj).

 

NAČELNIK

Dujko Komljenović, dipl. pravnik

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: