Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Iznajmljivanje poslovnog prostora za rad Mjesne zajednice Čokorska polja

Izvor: eKapija.ba, 12.09.2014.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjA LUKA

GRADONAČELNIK

GRADSKA UPRAVA

Služba za poslove Skupštine grada i gradonačelnika

Broj: 07-016-94/14.

Dana, 11.09.2014. god.

PREDMET: Poziv za dostavljanje ponuda

I - Služba za poslove Skupštine Grada i gradonačelnika poziva ponuđače da dostave ponude za izdavanje u zakup poslovnog prostora za rad Mjesne zajednice „Čokorska polja", na period od tri godine.
II - Potrebni uslovi:
1. da je ponuđač vlasnik poslovnog prostora,
2. da je poslovni prostor sagrađen na osnovu odobrenja za građenje,
3. da poslovni prostor posjeduje upotrebnu dozvolu,
4. da poslovni prostor posjeduje rješenje nadležnog organa o namjeni istog,
5. da poslovni prostor koji se nudi u zakup ima površinu od 40 do 60 m2 sa odgovarajućim mokrim čvorom,
6. da ima parking prostor za najmanje 2 vozila,
7. da se prostor nalazi u centralnom dijelu MZ „Čokorska polja".
III - Ponuđači su dužni u ponudi navesti iznos zakupnine za poslovni prostor po 1 m2, sa prijedlogom plaćanja režijskih troškova (struja, voda i zagrijavanje prostora), a što će biti regulisano Ugovorom o zakupu poslovnog prostora.
IV - Uz ponudu ponuđači su dužni dostaviti dokaze o ispunjenosti uslova iz tačke II ovog poziva i to: zemljišno-knjižni izvod, odobrenje za građenje, upotrebnu dozvolu, rješenje nadležnog organa o namjeni prostora i preglednu skicu sa površinom ponuđenog prostora.
V - Poziv za dostavljanje ponuda se objavljuje na oglasnoj ploči Mjesne zajednice „Čokorska polja", u Čokorskim poljima i na web stranici Gradske uprave Grada, a ponuđači mogu dostaviti svoje ponude najkasnije do 22.09.2014. godine, do 15,00 časova.
VI - Nepotpune i neblagovremene ponude neće se uzimati u razmatranje, a ponuđači čije se ponude budu razmatrale biće pismeno obaviješteni o rezultatima poziva za dostavljanje ponuda.
VII - Ponude je potrebno dostaviti na adresu: Grad Banjaluka, Gradska uprava Grada Banjaluka, Služba za poslove Skupštine grada i Gradonačelnika (s naznakom: ne otvaraj).

 

N A Č E L N I K

Dujko Komljenović, dipl. pravnik

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: