Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 20.05.2015. 13:45

Javni poziv za dostavljanje prijedloga i sugestija za određena planska rješenja u okviru izrade regulacionog plana za saobraćajni čvor na ukrštanju Karađorđeve ulice i ulice Dr Jovana Raškovića

Izvor: eKapija.ba, 20.05.2015.

R E P U B L I K A S R P S K A
GRAD BANjA LUKA
GRADONAČELNIK
GRADSKA UPRAVA
Odjeljenje za prostorno uređenje

Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, Republika Srpska, BiH; tel: +387/0/51 24 44 16 faks: +387/0/51 24 44 50

 

JAVNI POZIV

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka održanoj 03.04, 06.04. i 16.04.2015.god. donesena Odluka o izradi regulacionog plana za saobraćajni čvor na ukrštanju Karađorđeve ulice i ulice Dr Jovana Raškovića (''Sl.gl. Grada Banjaluka'' br. 9/15).

Planom će biti obuhvaćen prostor gdje se ukršta Karađorđeva ulica sa ulicom Dr Jovana Raškovića i ulicom Momčila Popovića, u površini od 1,80 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka i prostorijama mjesnih zajednica '' Lauš 1 '' i ''Lauš 2'', petnaest dana od dana objavljivanja.
Obuhvat Plana objavljen je i na web site-u: www.banjaluka.rs.ba.

POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu. Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 04.06. 2015.godine.

 

Regulacioni plan za saobraćajni čvor na ukrštanju Karađorđeve ulice i ulice Dr Jovana Raškovića - grafički prikaz 1

 

Regulacioni plan za saobraćajni čvor na ukrštanju Karađorđeve ulice i ulice Dr Jovana Raškovića - grafički prikaz 2

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: