Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU PRIJEDLOGA I SUGESTIJA U VEZI REVIZIJE REGULACIONOG PLANA STUDENTSKI CENTAR - Grad Banja Luka

Izvor: eKapija.ba, 30.10.2012.

REPUBLIKA SRPSKA
GRAD BANjA LUKA
GRADONAČELNIK
ADMINISTRATIVNA SLUŽBA


Odjeljenje za prostorno uređenje
Trg srpskih vladara 1; tel: +387 51 244 416; +387 51 244 450; www.banjaluka.rs.ba

JAVNI POZIV

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine Grada Banjaluka održanoj 02. 12. 2011. god. donesena Odluka o reviziji Regulacionog plana "Studentski centar" ("Sl. Gl. Grada Banjaluka" br. 30/11).

Revizijom Plana biće obuhvaćen prostor u površini od 26,68 ha.
Predmetni obuhvat grafički je prikazan na karti koja će biti izložena na uvid u prostorijama Administrativne službe Grada Banjaluka i Mjesne zajednice "Borik 2" petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na web site-u : www.banjaluka.rs.ba.

POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju, organi uprave nadležni za vodoprivredu, šumarstvo, poljoprivredu, saobraćaj, energetiku, telekomunikacije,turizam, rudarstvo, zdravstvo, školstvo, kulturu, zaštitu životne sredine, zaštitu kulturno-istorijskih i prirodnih dobara, organi unutrašnjih poslova i Privredne komore Republike Srpske DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Administrativnoj službi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 15. 11. 2012.godine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: