Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv za dostavu prijedloga o izradi izmjene dijela Regulacionog plana centralnog naselja Krupa na Vrbasu

Izvor: eKapija.ba, 02.09.2014.

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost, da je na sjednici Skupštine grada Banjaluka održanoj 29.07.2014. godine, donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana centralnog dijela naselja Krupa na Vrbasu (''Sl.gl. Grada Banjaluka'' br. 28/14).

Izmjenom Plana biće obuhvaćen prostor koji se nalazi u centralnom dijelu naselja Krupa na Vrbasu, a odnosi se na dio k.č. br. 3201 k.o. Krupa na Vrbasu (n.p.) u površini od 0,3 ha.

Pozivaju se zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da do 17. septembra dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do navedenog datuma, a obuhvate ovog  prostorno-planskog dokumenta možete da pogledate na ovoj stranici, u modulu JAVNI POZIVI, kao i u prostorijama Gradske uprave i Mjesne zajednice Krupa na Vrbasu.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: