Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv za odabir projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade, po oblastima koji će se su/finansirati iz budžeta Grada Banja Luka za 2013. godinu

Izvor: Glas Srpske, 11.06.2013.
REPUBLIKA SRPSKA
GRAD BANJA LUKA
GRADONAČELNIK
ADMINISTRATIVNA SLUŽBA GRADA 
- Odjeljenje za društvene djelatnosti -
 
Broj: 10-6-352/13.
Dana: 10.06.2013. godina
 
 
Odjeljenje za društvene djelatnosti, na osnovu Zakona o omladinskom organizovanju („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 98/04, 119/08 i 1/12) i člana 22. Statuta Grada Banja Luka („Službeni glasnik Grada Banja Luka br. 25/05, 30/07 i 17/12) raspisuje 
 
 
J A V N I   P O Z I V
za odabir projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade, po oblastima
koji će se su/finansirati iz budžeta Grada Banja Luka za 2013. godinu
 
 
Javni poziv se raspisuje za projekte omladinskih organizacija i organizacija za mlade koji će se su/finansirati iz budžeta Grada Banja Luka za 2013. godinu, u iznosu od 2.000,00 KM do 5.000,00 KM iz sljedećih oblasti:
 
1. zapošljavanje mladih,
2. stambena politika za mlade,
3. obrazovanje, kultura i fizička kultura,
4. zdravlje i socijalna politika za mlade,
5. informisanje mladih,
6. ravnopravnost polova,
7. mobilnost, omladinski rada i organizovanje,
8. borba protiv nasilja i kriminaliteta,
9. korištenje slobodnog vremena mladih i participacija u društvu i
10. zaštita životne sredine i mladi.
 
Pravo podnošenja prijave za su/finansiranje projekata iz navedenih oblasti imaju sve omladinske organizacije i organizacije za mlade, koje su registrovane u skladu sa Zakonom o omladinskom organizovanju, odnosno koje su upisane u registre koje vode nadležni organi i koje djeluju i  imaju sjedište na području grada Banjaluka.
 
Podnosioci prijave su dužni dostaviti:
1. prijava za učešće u Javnom pozivu za predlaganje projekata – oblast omladinskog organizovanja (možete preuzeti na internet stranici  www.banjaluka.rs.ba ili u holu zgrade Administrativne službe Grada Banja Luka pretinac broj 65, ispred prijemne kancelarije broj 16 ) 
2. obrazac za pisanje prijedloga projekta (preuzeti na internet stranici www.banjaluka.rs.ba), obavezno dostaviti i jedan popunjen primjerak u elektornskoj formi, na CD-u.
3. rješenje o upisu u Omladinski registar Ministarstva porodice, omladine i sporta i Statut (ovjerena fotokopija), ako nije upisana u Omladinski registar Grada Banja Luka
4. potvrda o registraciji – JIB (ovjerena fotokopija), 
5. transakcijski račun (kopija ugovora s bankom ili potvrda banke),
6. bilans stanja i bilans uspjeha za proteklu godinu, ovjeren kod nadležnog organa 
7. za projekte koji se provode u školama dostaviti pisanu saglasnost direktora/ice škole, odnosno nadležnog ministarstva.
 
Prijave na Javni poziv za odabir projekata omladinskih aktivnosti po oblastima koji će se su/finansirati iz budžeta Grada Banja Luka za 2013. godinu razmatraće Komisija imenovana od strane Gradonačelnika. Komisija će utvrditi kompletnost prijave i dokumentaciju u skladu sa Javnim pozivom i vrednovati projekte prema utvrđenim kriterijumima.
 
Prijave na Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se u  Administrativnu službu Grada Banja Luka,  Odjeljenju za društvene djelatnosti - prijemna kancelarija broj 16 ili poštom - preporučeno, na adresu: Grad Banja Luka, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, sa naznakom: za Javni poziv za su/finansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade, iz oblasti (navedete oblast).
 
Javni poziv ostaje otvoren 30 (trideset) dana, od dana objavljivanja u dnevnim novinama „Glas Srpske“ i na internet stranici Grada Banja Luka. Ukoliko Javni poziv ne bude objavljen istovremeno, rok prijave će se računati od dana posljednje objave.
 
Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati. Prijave na više od jednog projekta, (od istog subjekta) - neće se razmatrati. Rezultati Javnog poziva će biti objavljeni najkasnije 20 (dvadeset) dana, od dana zatvaranja, na zvaničnoj internet stranici Grada Banja Luka.
 
Za dodatne informacije možete se obratiti, Odjeljenju za društvene djelatnosti, Dragani Kremenović – samostalnom stručnom saradniku za omladinu, školski, studentski i rekreativni sport (kancelarija broj 24) ili na telefon 244 -  444 (lokal 712).
 
 
NAČELNIK     
prof. dr sc. Radenko Đurica
 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: