Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PROJEKATA IZ OBLASTI SPORTSKE REKREACIJE, KOJI ĆE SE FINANSIRATI/SUFINANSIRATI SREDSTVIMA IZ BUDŽETA GRADA BANJA LUKA ZA 2012. GODINU - Grad Banja Luka

Izvor: eKapija.ba, 16.06.2012.

U skladu sa Zakonom o sportu („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 4/02, 66/03, 73/08, 102/08), Odluke Skupštine Grada - o usvajanju Budžeta Grada za 2012. godinu, broj: 07-013-763/11 i Odluke Skupštine Grada - o izvršenju Budžeta za 2012. godinu, broj: 07-013-764/11, te Odluke o usvajanju Programa finansiranja sporta i fizičke kulture Grada Banja Luka za 2012. godinu, broj: 07-013-99/12 („Službeni glasnik Grada Banjaluka“, br. 6/12),



GRAD BANJA LUKA
ADMINISTRATIVNA SLUŽBA GRADA
ODJELJENJE ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI

Raspisuje:

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PROJEKATA IZ OBLASTI SPORTSKE REKREACIJE, KOJI ĆE SE FINANSIRATI/SUFINANSIRATI SREDSTVIMA IZ BUDŽETA GRADA BANJA LUKA ZA 2012. GODINU


I
Javni poziv se raspisuje za projekte iz oblasti sportske rekreacije - koji će se finansirati/sufinansirati sredstvima iz Budžeta Grada Banja Luka za 2012. godinu, usmjereni ka sljedećim prioritetnim programima:
1. Programi - namijenjeni za rekreaciju, koji se odnose na sve uzrasne kategorije (od 7 do 77 godina);
2. Programi koji se odnose na promotivne i masovne akcije - u cilju promocije rekreacije;
3. Programi za poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja (socijalizacije, opuštanja i relaksacije stanovništva - svih uzrasnih kategorija, antizamor programi, antistres programi, kardio programi i sl.).

II
Programe treba realizovati na području grada Banjaluke - u 2012. godini, a visina sredstava koja se mogu dodijeliti po projektu iznose od 500,00 do 2.000,00 KM.

III
Na Javni poziv, mogu se prijaviti pravni subjekti (sportske organizacije, savezi, ustanove i dr.) - registrovani na teritoriji grada Banje Luke za obavljanje djelatnosti iz oblasti sporta, kao i pojedinci fizička lica - koji su osposobljena za obavljanje određenih stručnih poslova u oblasti sporta.

IV
Podnosilac prijedloga projekata obavezan je da dostavi sledeću dokumentaciju:
1. popunjenu Prijavu na učešće u Javnom pozivu za predlaganje projekata;
2. popunjen Obrazac za prijedlog projekta;
3. kopiju Rješenja o upisu u jedinstveni registar kod Osnovnog suda u Banja Luci;
4. dokaz za obavljanje određenih stručnih poslova u oblasti sporta koji se odnosi na fizička lica (licence i dr.);
5. fotokopiju lične karte (samo u slučaju prijave projekta od strane fizičkog lica);
6. dokaz o iskustvu u realizaciji istih ili sličnih projekata.

V
Prijave na Javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata iz oblasti sportske rekreacije – razmatraće Komisija za vrednovanje projekata iz oblasti
sportske rekreacije, imenovana od strane načelnika Odjeljenja za društvene djelatnosti. Komisija će utvrditi kompletnost prijave, i dospjelu projektnu dokumentaciju - u skladu sa Javnim pozivom, i vrednovati projekte prema utvrđenim kriterijumima.

VI
Prijave na Javni poziv - sa potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se Odjeljenju za društvene djelatnosti, u Prijemnu kancelariju br. 16 Administrativne službe
Grada Banja Luka, ili poštom - preporučeno, na adresu: Grad Banja Luka, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka, sa naznakom: za Javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata iz oblasti sportske rekreacije.

VII
Javni poziv ostaje otvoren 30 dana, od dana objavljivanja u dnevnim novinama „Glas Srpske“ i na internet stranici Grada Banja Luka. Ukoliko Javni poziv ne bude objavljen istovremeno, rok prijave će se računati od dana posljednje objave.

VIII
Nepotpune prijave, i prijave koje se ne dostave u navedenom roku - neće se razmatrati. Rezultati će biti objavljeni najkasnije 30 dana od dana zatvaranja Javnog poziva na zvaničnom sajtu Grada.

IX
Obrazac za prijavu projekta i Obrazac za prijedlog projekta - nalaze se na web - -stranici Grada Banja Luka: www.banjaluka.rs.ba. uz objavljeni javni poziv, a isti se
mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije Administrativne službe Grada, ili u kancelariji 24. Obrazac - Prijedlog projekta potrebno je popuniti u elektronskoj formi.

X
Za dodatne informacije, možete se obratiti:
Radislavu Gojkoviću, samostalnom stručnom saradniku za omladinu, školski,
studentski i rekreativni sport,
tel. 244 - 444 (712),
kancelarija br. 24

Broj: 10-66-465/2012. godina
Dana: 14.06.2012. godina


N A Č E L N I K
ODJELJENJE ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI

Ljiljana Radovanović, dipl. ekonomista

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: