Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv za predlaganje projekata iz oblasti sportske rekreacije u mjesnoj zajednici, koji će se sufinansirati iz budžeta Grada Banja Luka u 2014. godini

Izvor: eKapija.ba, 14.05.2014.

REPUBLIKA SRPSKA
GRAD BANjA LUKA
GRADONAČELNIK
GRADSKA UPRAVA
- Odjeljenje za društvene djelatnosti -


Broj: 10-66-292/14
Dana: 29.04. 2014. godina


Na osnovu Zakona o sportu („Službeni glasnik Republike Srpske“, br. 4/02, 66/03, 73/08, 102/08) i Programa finansiranja sporta i fizičke kulture, za 2014. godinu („Službeni glasnik Grada Banja Luka“ broj 9/14 ), Odjeljenje za društvene djelatnosti raspisuje
 

JAVNI POZIV
za predlaganje projekata iz oblasti sportske rekreacije u Mjesnoj zajednici,
koji će se sufinansirati iz budžeta Grada Banja Luka u 2014. godini


 

Predmet javnog poziva je predlaganje projekata iz oblasti sportske rekreacije, koji će se sufinansirati sredstvima iz Budžeta Grada Banja Luka u 2014. godini, planiranih za finansiranje sporta i fizičke kulture.

I

Sufinansiranje projekata se odnosi na projekte koji će omogućiti učešće svim kategorijama stanovništva (djeca, mladi, odrasli), u Mjesnoj zajednici, u cilju podsticanja bavljenja sportskom rekreacijom, koji su usmjereni ka sljedećem:

1. Programi namijenjeni po kategorijama, za djecu, za mlade, za odrasle, i kombinovani programi;
2. Programi koji obuhvataju različite sadržaje poput zabavnih poligona, raznih vrsta takmičenja (npr. vožnja rolera, bicikla), po sportovima (npr. mali fudbal 3 na 3, basket 3 na 3, odbojka 3 na 3) i drugi.
3. Programi za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja (socijalizacije, opuštanja i relaksacije stanovništva, antizamor programi, antistres programi, kardio programi i slično, (npr.staza zdravlja – kombinovano trčanje, pješačenje na 2 kilometra) i slično.

II

Projekti treba da se realizuju na području grada Banjaluke u 2014. godini (naziv Mjesne zajednice), te okvirni spisak prijavljenih učesnika iz Mjesne zajednice, po kategorijama učesnika u projektu 1.1, a visina sredstava koja se mogu dodijeliti po projektu iznose do 1.000,00 KM.

III

Na Javni poziv mogu se prijaviti pravna lica (sportske organizacije, savezi, asocijacije i ustanove i dr.) – koji su registrovani i djeluju na teritoriji grada Banjaluka za obavljanje djelatnosti iz domena sporta/sportske rekreacije.

IV

Podnosilac prijedloga projekata obavezan je da dostavi sljedeću dokumentaciju:
1. Popunjena Prijava za učešće u Javnom pozivu za predlaganje projekata iz oblasti sportske rekreacije u Mjesnoj zajednici;
2. Popunjen Prijedlog projekta u pisanoj (štampanoj) formi – Obrazac broj 2 i 3;
3. Fotokopija Rješenja o upisu u jedinstveni registar udruženja građana, fotokopija rješenja o upisu u Registar sportskih organizacija i drugih organizacija u oblasti sporta kod Ministarstva porodice, omladine i sporta i Statut (ako nisu u evidenciji Odjeljenja za društvene djelatnosti);
4. Spisak okvirnog broja učesnika iz Mjesne zajedice (naziv Mjesne zajednice), po kategorijama;
5. Dokaz o stručnom kadru (voditelj projekta/programa) iz oblasti sporta/rekreacije i angažovanih stručnih lica u projektu – sportski animatori (fotokopija licenci, diploma i sl.);
6. Dokaz o realizaciji istih ili sličnih projekata u proteklom periodu;
7. Dokaz o pismenoj podršci drugih subjekata na realizaciji projekta, ako ih ima;
8. Biografija voditelja projekta/programa - Obrazac broj 4;
9. Izjava o partnerstvu (ako ima) – Obrazac broj 5;

V

Prijave na Javni poziv za sufinansiranje projekata iz oblasti sportske rekreacije – razmatraće Komisija za ocjenjivanje projekata iz oblasti sportske rekreacije, imenovana od strane Gradonačelnika. Komisija će utvrditi kompletnost prijave i dokumentacije u skladu sa Javnim pozivom i ocjeniti projekte prema utvrđenim kriterijumima.

VI

Prijave na Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom podnose se u jednom primjerku (štampana verzija) u zatvorenoj koverti preporučeno poštom ili lično tokom radnih dana (ponedjeljak-petak), u periodu od 8 do 15 časova, u kancelariju broj 14, na adresu: Grad Banja Luka, Gradska uprava, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka, sa naznakom: Javni poziv za predlaganje projekata iz oblasti sportske rekreacije u Mjesnoj zajednici, koji će se sufinansirati iz budžeta Grada Banja Luka u 2014. godini) poziv na broj 10-66-292/14, od 29.04.2014. godinu i navod „Ne otvarati“.

VII

Javni poziv ostaje otvoren 15 (petnaest) dana, od dana objavljivanja u dnevnim novinama „Glas Srpske“ i na internet stranici Grada Banja Luka. Ukoliko Javni poziv ne bude objavljen istovremeno, rok prijave će se računati od dana poslednje objave.

VIII

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati. Prijave na više od jednog projekta, (od istog pravnog lica) - neće se razmatrati. Rezultati Javnog poziva će biti objavljeni najkasnije 20 (dvadeset) dana, od dana zatvaranja, na zvaničnoj internet stranici Grada Banja Luka.

IX

Obrasci (prijava i obrazac za prijedlog projekta) se nalaze na zvaničnoj internet stranici Grada Banja Luka: www.banjaluka.rs.ba. uz objavljeni javni poziv.

X

Za dodatne informacije možete se obratiti, Odjeljenju za društvene djelatnosti, Dragani Kremenović - samostalnom stručnom saradniku za omladinu, školski, studentski i rekreativni sport (kancelarija broj 24) ili na telefon 244 - 444 (lokal 712).

 

N A Č E L N I K

prof. dr sc Radenko Đurica

 

Prijava

Obrazac

Izjava o partnerstvu

Biografija voditelja programa

Budžet

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: