Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 13.01.2015. 15:31

Javni uvid u Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana centralnog dijela naselja Krupa na Vrbasu

Izvor: eKapija.ba, 13.01.2015.

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana centralnog dijela naselja Krupa na Vrbasu biti izložen na javni uvid u periodu od 22. januara do 22. februara 2015. godine.

Nacrt Plana biće izložen u prostorijama preduzeća „Projekt“, a.d. Banja Luka, ul. Veselina Masleše br.1, prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka, i Mjesne zajednice Krupa na Vrbasu, svakim radnim danom u vremenu od 08.00 do 16.00 časova. Nacrt Plana biće objavljen i na zvaničnoj internet stranici Grada.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: