Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni uvid u Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana donjeg toka slivnog područja potoka Jularac u Banjaluci

Izvor: Nezavisne novine, 17.12.2014.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjALUKA

GRADONAČELNIK

GRADSKA UPRAVA

Odjeljenje za prostorno uređenje

 

 

PRVO OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST

O IZLAGANJU NACRTA PLANA NA JAVNI UVID

 

Obavještava se javnost da će NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA DONjEG TOKA SLIVNOG PODRUČJA POTOKA JULARAC U BANjALUCI biti izložen na javni uvid.

 

Nacrt Plana biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća "Projekt", a.d. Banjaluka, Ul. Veselina Masleše br. 1, prostorijama Gradske uprave grada Banjaluka, prostorijama mjesnih zajednica "Starčevica" i "Ada", svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika, u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 25.12.2014. godine do 25.01.2015. godine.

 

Nacrt plana biće objavljen i na njeb site-u: www.banjaluka.rs.ba

 

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 25.01.2015. god., svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi grada Banjaluka -Odjeljenju za prostorno uređenje.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: