Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni uvid u nacrt Regulacionog plana za prostor između ulica: Branka Morače, Radoja Domanovića, Bolanog Dojčina, Kozarske i lijeve obale rijeke Vrbas (radni naziv: JUG 6)

Izvor: eKapija.ba, 13.11.2014.

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjALUKA

GRADONAČELNIK

GRADSKA UPRAVA

Odjeljenje za prostorno uređenje

 

Odjeljenje za prostorno uređenje Gradske uprave obavještava javnost da će nacrt Regulacionog plana za prostor između ulica: Branka Morače, Radoja Domanovića, Bolanog Dojčina, Kozarske i lijeve obale Vrbasa, pod radnim nazivom „Jug 3“, biti izložen na ponovni javni uvid u periodu od 28. novembra do 12. decembra 2014. godine. 

Nacrt će biti izložen u prostorijama preduzeća “Ruting” Banja Luka, u Ulici Prvog krajiškog korpusa broj 16, zatim u prostorijama Gradske uprave Grada Banja Luka, te prostorijama mjesnih zajednica Kočićev vijenac i Srpske toplice, svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 časova. 

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen, ili ih dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: