Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni uvid u Odluku o izmjeni Odluke o izradi regulacionog plana za saobraćajno čvorište kod Kastela

Izvor: Glas Srpske, 09.07.2013.
REPUBLIKA SRPSKA
GRAD BANjA LUKA
GRADONAČELNIK
ADMINISTRATIVNA SLUŽBA
Odjeljenje za prostorno uređenje
Trg srpskih vladara 1; tel:+387 51 244 416; faks: +387 51 244 450; www.banjaluka.rs.ba
 
JAVNI POZIV
 
Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine Grada Banjaluka održanoj 20.6.2013. god. donesena Odluka o izmjeni Odluke o izradi regulacionog plana za saobraćajno čvorište kod Kastela ("Sl. gl. Grada Banjaluka" br.12/13) kojom se proširuje granica obuhvata definisana Odlukom o izradi regulacionog plana za saobraćajno čvorište kod Kastela ("Sl. gl. Grada Banjaluka" br. 5/12), tako da će planom biti obuhvaćen prostor u površini od 10,1 ha.
Predmetni obuhvat grafički je prikazan na karti koja će biti izložena na uvid u prostorijama Administrativne službe Grada Banjaluka i mjesnim zajednicama Centra 1, Bulevar i Obilićevo 1 petnaest dana od dana objavljivanja.Obuhvat Plana objavljen je i na web site-u: www.banjaluka.rs.ba
 
POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju, organi uprave nadležni za vodoprivredu, šumarstvo, poljoprivredu, saobraćaj, energetiku, telekomunikacije, turizam, rudarstvo, zdravstvo, školstvo, kulturu, zaštitu životne sredine, zaštitu kulturno-istorijskih i prirodnih dooara, organi unutrašnjih poslova i Privredne komore Republike Srpske DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.
Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Administrativnoj službi Grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 24.7.2013. godine.
 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: