Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavijest o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole za poslovni objekat za održavanje i popravku motornih vozila u naselju Ducipolje bb u Banjoj Luci

Izvor: eKapija.ba, 16.08.2013.

Na osnovu člana 39. i 88. Zakona o zaštiti životne sredine („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 71/12) i člana 3. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ukoliko imaju ekološku dozvolu („Službeni glasnik Republike Srpske", br. 124/12), Grad Banja Luka, Administrativna služba, Odjeljenje za prostorno uređenje, obavještava zainteresovanu javnost

 

O PODNOŠENJU ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE EKOLOŠKE DOZVOLE ZA
poslovni objekat za održavanje i popravku motornih vozila u naselju Ducipolje bb u Banjoj Luci

 

Podnosilac zahtjeva: "RAR" - Račić Dragan s. p. iz Banje Luke.

Dana 06.08.2013. godine podnosilac zahtjeva Račić Dragan iz Banje Luke, kao investitor, predao je Odjeljenju za prostorno uređenje zahtjev za izdavanje ekološke dozvole.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtjev za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u prostoriji broj 206, Administrativne službe Grada Banja Luka, u roku od 8. avgusta do 8. septembra 2013. godine.

U ovom roku zaiteresovana javnost može podnijeti Odjeljenju za prostorno uređenje mišljenje o zahtjevu i priloženoj dokumentaciji u pisanoj formi.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: