Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavještenje o donesenom rješenju o ekološkoj dozvoli za poslovni objekat – benzinsku stanicu sa pratećim sadržajima u Ul. Bilećka bb, u Banjaluci

Izvor: eKapija.ba, 30.04.2013.

 

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjA LUKA

GRADONAČELNIK

ADMINISTRATIVNA SLUŽBA

Odjeljenje za prostorno uređenje

Trg srpskih vladara 1; tel: +387 51 244 416 ; faks: +387 51 244 450; www.banjaluka.rs.ba

 

Na osnovu člana 90. Zakona o zaštiti životne sredine („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 71/12) i člana 3. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ako imaju ekološku dozvolu („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 124/12), Grad Banjaluka, Administrativna služba, Odjeljenje za prostorno uređenje, obavještava zainteresovanu javnost



O DONESENOM RJEŠENjU O EKOLOŠKOJ DOZVOLI ZA

poslovni objekat – benzinsku stanicu sa pratećim sadržajima u Ul. Bilećka bb, u Banjaluci.


Dana: 20.02.2013. godine podnosilac zahtjeva "PETROL BH OIL KOMPANI" d.o.o. Sarajevo, predao je Odjeljenju za prostorno uređenje zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za benzinsku stanicu sa pratećim sadržajima u Ul. Bilećka bb, u Banjaluci.

Odjeljenje za prostorno uređenje, cijeneći dostavljene dokaze, donijelo je rješenje o ekološkoj dozvoli br. 03-360-31/13 dana 18.03.2013. god. za benzinsku stanicu sa pratećim sadržajima u Ul. Bilećka bb, u Banjaluci, jer su bili ispunjeni uslovi propisani Zakonom o zaštiti životne sredine.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: