Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavještenje o Odluci o reviziji dijela Regulacionog plana Jelšingrad RO Tvornica strojeva, uređaja i alata

Izvor: Glas Srpske, 04.04.2013.

 

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANjALUKA

GRADONAČELNIK

ADMINISTRATIVNA SLUŽBA

Odjeljenje za prostorno uređenje

Trg srpskih vladara 1; tel:  +387 51 244 416  ; faks: +387 51 244 450; www.banjaluka.rs.ba

 

JAVNI POZIV

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine Grada Banjaluka održanoj 13. i 14. 2. 2013. god. donesena Odluka o reviziji dijela Regulacionog plana "Jelšingrad" RO Tvornica strojeva, uređaja i alata- novelisani plan ("Sl. gl. Grada Banjaluka" br. 3/13).

Revizijom Plana biće obuhvaćen prostor u površini od 16,09 ha.

Predmetni obuhvat grafički je prikazan na karti koja će biti izložena na uvid u prostorijama Administrativne služoe Grada Banjaluka i mjesne zajednice Lazarevo 1 petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Pana objavljen je i na web site-u: www.banjaluka.rs.ba.

POZIVAJU SE zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju, organi uprave nadležni za vodoprivredu, šumarstvo, poljoprivredu, saobraćaj, energetiku, telekomunikacije, turizam, rudarstvo, zdravstvo, školstvo, kulturu, zaštitu životne sredine, zaštitu kulturno-istorijskih i prirodnih dooara, organi unutrašnjih poslova i Privredne komore Republike Srpske DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Administrativnoj službi Grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 19. 4. 2013. godine.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: