Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST O PODNOŠENJU ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE EKOLOŠKE DOZVOLE ZA POSLOVNI OBJEKATTRGOVINA NA VELIKO I MALO METALNIM OTPADOM U ULICI KARAĐORĐEVA BR. 79 U BANJALUCI-PODNOSILAC ZAHTJEVA: ZEKA S.P. BANJA LUKA - Grad Banja Luka

Izvor: eKapija.ba, 03.04.2012.

REPUBLIKA SRPSKA
GRAD BANjA LUKA
GRADONAČELNIK
ADMINISTRATIVNA SLUŽBA
Odjeljenje za prostorno uređenje
Trg srpskih vladara 1;
tel:+387 51 244 416;
faks: +387 51 244 450;
www.banjaluka.rs.ba

Na osnovu člana 35. i 80. Zakona o zaštiti životne sredine – prečišćeni tekst („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 28/07) i člana 2. Uredbe o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ako imaju ekološku dozvolu („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj 7/06), Grad Banjaluka, Administrativna služba, Odjeljenje za prostorno uređenje, obavještava zainteresovanu javnost:

O PODNOŠENJU ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE EKOLOŠKE DOZVOLE ZA POSLOVNI OBJEKAT – TRGOVINA NA VELIKO I MALO METALNIM OTPADOM U ULICI KARAĐORĐEVA BR. 79 U BANJALUCI.
Podnosilac zahtjeva: „ZEKA“ S.P. Banja Luka

Dana: 22.03.2012. godine podnosilac zahtjeva „„ZEKA“ S.P. Banja Luka, kao investitor, predao je Odjeljenju za prostorno uređenje zahtjev za izdavanje ekološke dozvole.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtjev za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u prostoriji broj 218, Administrativne službe Grada Banjaluka, u roku od 03.04.2012.godine do 03.05.2012.godine.

U ovom roku zaiteresovana javnost može podnijeti Odjeljenju za prostorno uređenje mišljenje o zahtjevu i priloženoj dokumentaciji, u pisanoj formi.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: