Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

ODLUKA O IZRADI REVIZIJE DIJELA REGULACIONOG PLANA PO PROFESIONALNA ELEKTRONIKA U SASTAVU RUDI ČAJAVEC U BANJALUCI - Grad Banja Luka

Izvor: eKapija.ba, 09.04.2012.

Obavještava se javnost da je na sjednici Skupštine Grada Banja Luka, održanoj 17. februara 2012. godine donesena Odluka o izradi revizije dijela Regulacionog plana RO Profesionalna elektronika u sastavu ``Rudi Čajavec`` u Banjaluci („Sl. gl. Grada Banja Luka“, br. 5/12).

Planom će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi uz ulicu Blagoja Parovića i kompleks proizvodno-poslovne zone u Novakovićima, u površini od 14,02 ha, a koji je grafički prikazan na karti koja će biti izložena na uvid u prostorijama Administrativne službe Grada Banja Luka i Mjesne zajednice Zalužani, petnaest dana od dana objavljivanja.


Pozivaju se zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju, organi uprave nadležni za vodoprivredu, šumarstvo, poljoprivredu, saobraćaj, energetiku, telekomunikacije,turizam, rudarstvo, zdravstvo, školstvo, kulturu, zaštitu životne sredine, zaštitu kulturno-istorijskih i prirodnih dobara, organi unutrašnjih poslova i Privredne komore Republike Srpske DA DOSTAVE SVOJE PRIJEDLOGE I SUGESTIJE za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Administrativnoj službi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 24. aprila 2012.godine.


PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: