Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv bh. firmama za učešće na poslovnim susretima B2B@SASOfair

Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH, 24.09.2013.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine je dobila poziv Evropske poduzetničke mreže u Republici Hrvatskoj za učešće firmi iz Bosne i Hercegovine na tradicionalnim Međunarodnim gospodarskim susretima B2B@SASOfair koji se organiziraju 25. oktobra 2013. godine u Splitu, u okviru 18. međunarodnog sajma SASO 2013.

Gospodarskim susretima će prisustvovati predstavnici kompanija iz sljedećih oblasti:

• obnovljivi izvori energije,
• građevinarstvo,
• ICT tehnologije,
• energetika,
• drvna industrija,
• metalna industrija,
• telekomunikacije,
• zanati i malo poduzetništvo.

Susrete organizira Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu u saradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Poslovno-inovacijskom agencijom Hrvatske – BICRO, te partnerima u okviru Evropske poduzetničke mreže čiji je član i Vanjskotrgovinska komora BiH.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva sve kompanije iz navedenih oblasti koje su zainteresirane za učešće na poslovnim susretima da se registruju putem online registracijskog obrasca na web stranici http://saso.talkb2b.net gdje se mogu naći i detaljne informacije o samim susretima. Registracija je preduvjet za učešće a firmama također omogućava pregled profila ostalih registrovanih učesnika.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Vanjskotrgovinskoj komori BiH (kontakt osoba je gosp. Tarik Kovač, tarik.kovac@komorabih.ba, 033 566 243).

S obzirom da je Hrvatska nedavno postala članicom Evropske unije, ovogodišnji gospodarski susreti predstavljaju jedinstvenu poslovnu priliku povezivanja s kompanijama iz regije i EU.“

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: