Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv bh. kompanijama da se upišu u Registar izvoznika

Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH, 07.08.2014.

Agencija za promociju izvoza- BHEPA Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine poziva sve bosanskohercegovačke izvozno orjentisane kompanije da se upišu u Registar izvoznika. Upisom u registar kompanija će pravovremeno i besplatno dobijati informacije o svim aktivnostima BHEPA-e (Vanjskotrgovinske komore BiH), kao i aktuelnostima vezanim za uspješnije poslovanje.

Registar se koristi u sljedeće svrhe:

- svim kontaktima iz registra BHEPA šalje direktno na e-mail: pozive na događaje koje organizuje Komora (poslovni susreti, sajmovi, seminari, edukacije, prezentacije i dr.), obavještenja o aktuelnim temama (izmjene zakona i druge regulative u BiH i drugim zemljama koje mogu uticati na bh. kompanije, informacije o održavanju raznih događaja u organizaciji partnerskih institucija, prilikama za promociju bh privrednika putem digitalnih medija i dr.),

- sam Registar izvoznika (Direktorij izvoznika) je objavljen na web starnici BHEPA-e, te tako potencijalni partneri mogu brzo i lako naći bh. izvoznike,

- na godišnjoj osnovi BHEPA izdaje CD Direktorij izvoznika koji dostavlja inostranim privrednicima, ambasadama, komorama i svim drugim zainteresovanim subjektima u cilju promocije bh. privrednika u inostranstvu i njihovog lakšeg povezivanja sa potencijalnim partnerima i dr.

Zainteresovani za upis u registar izvoznika potrebno je da popunjen obrazac za registraciju pošalju na e-mail adresu: ivana.knezevic@komorabih.ba ili fax: 033 566 239.

Želimo naglasiti da je registracija besplatna.

Za više informacija o uslugama Agencije za promociju izvoza VTK BiH i pregled baze izvoznika posjetite www.bhepa.ba.

 

Obrazac za registraciju

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: