Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv na javni uvid u nacrt izmjene dijela regulacionog plana privrednog kompleksa Medeno polje

Izvor: Nezavisne novine, 28.02.2013.

 

REPUBLIKA SRPSKA

GRAD BANJALUKA

GRADONAČELNIK

ADMINISTRATIVNA SLUŽBA

Odjeljenje za prostorno uređenje

Trg srpskih vlalara 1;

tel:+387 51 244 416;

faks: +387 51 244 450:

www.bawaluka.rs.ba

 

OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST

 

Obavještava se javnost da se NACRT IZMJENE DIJELA REGULACIONOG PLANA PRIVREDNOG KOMPLEKSA "MEDENO POLJE" U BANJALUCI izlaže na javni uvid.

 

Nacrt plana izlaže se na javni uvid u prostorijama preduzeća "ARS STUDIO" d.o.o. Banjaluka, Ul. Jevrejska bb, prostorijama Administrativne službe grada Banjaluka te prostorijama mjesne zajed- nice Ada, svakim danom osim subote, nedjelje i državnih praznika, u vremenu od 08.00 do 16.00 časova, u periodu od 15.03. do 15.04.2013. godine.

Nacrt plana biće objavljen i na www.bawaluka.rs.ba

 

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 15.04. 2013. god., svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili dostavljanjem u formi dopisa Administrativnoj službi grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: