Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv oštećenim bh. privrednicima - dobavljačima trgovačkog lanca TUŠ za sastanak sa predstavnicima Vanjskotrgovinske komore BiH

Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH, 31.10.2014.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine poziva oštećene bosanskohercegovačke privrednike - dobavljače slovenačkog trgovačkog lanca „TUŠ“ na radni sastanak sa predstavnicima Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore BiH. Sastanak će se održati 03.11.2014. godine u prostorijama Komore u Sarajevu (Branislava Đurđeva 10) sa početkom u 11:00 sati.

Na sastanku, koji je organiziran na inicijativu više oštečenih, bit će utvrđeno činjenično stanje i konkretni zahtjevi dobavljača, kako prema institucijama vlasti i države Bosne i Hercegovine, tako i prema kompaniji „TUŠ“, Ambasadi Republike Slovenije, Evropskoj komisiji u Bosni i Hercegovini, u cilju zaštite domaćih kompanija i naplate dugujućih potraživanja.

Za sve dodatne informacije zainteresirani za učešće na sastanku mogu se obratiti gospodinu Murisu Pozdercu, sekretaru Asocijacije trgovine VTK/STK BiH, putem e-maila: muris.pozderac@komorabih.ba ili na telefon: 033/ 566- 203.

Istovremeno, Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH upućuje zamolbu privrednim subjektima da ovaj poziv proslijede i drugim firmama za koje znaju da su također oštećene u poslovanju sa firmom „TUŠ“.

Podsjećamo da Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH, kao asocijacija svih privrednika naše države čini sve kako bi pomogla ne samo promociju bh. privrede u inostranstvu, već i zaštitila interese domaćih kompanija u unutrašnjem i vanjskotrgovinskom poslovanju. I u ovom slučaju ćemo dati sve od sebe da pokušamo što prije iznaći najpovoljniju soluciju za rješenje nastalog problema.

Pozivno pismo
Anketni upitnik za oštećene bh. privrednike

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: