Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv za javno prikupljanje ponuda za kupovinu poslovnog udjela u društvu Cimos Srebrenica d.o.o. Srebrenica

Izvor: Dnevni Avaz, 07.08.2013.

CIMOS "TMD Automobilska industrija" d.o.o Gradačac

Ul.Sarajevska broj 62

76 250 Gradačac BiH

 

CIMOS "TMD Automobilska industrija" d.o.o. Gradačac  kao vlasnik 100% poslovnog udjela poduzeća Cimos Srebrenica d o.o. objavljuje sljedeći

 

POZIV ZA JAVNO PRIKUPLJANJE PONUDA

za kupovinu poslovnog udjela u društvu Cimos Srebrenica d.o.o.

 

Prodavatelj:

CIMOS "TMD Automobilska industrija" d.o.o Gradačac, Ul. Sarajevska broj 62,76 250 Gradačac, BiH

Predmet prodaje:

predmet prodaje je poslovni udio od 100 % temeljnog kapitala u društvu CIMOS SREBRENICA d.o.o, Potočari bb Srebrenica, ID broj: 4402047090003.

Postupak prodaje:

Postupak prodaje poslovnog udjela odvija se u dvije faze.

U prvoj fazi interesenti za kupovinu poslovnog udjela podnose neobvezujuće ponude. Neobvezujuće ponude moraju sadržati barem sljedeće elemente:

a) Ponuđenu cijenu za kupovinu poslovnog udjela;

b) Način i rok plaćanja cijene;

Uz neobvezujuću ponudu ponuditelji su dužni priložiti:

a) Ponuditelji, koji su pravne osobe, dužni su uz ponudu priložit; izvod iz sudskog (ili drugog odgovarajućeg) registra, koji nije stariji od 30 dana s priloženim bosanskom prijevodom, ako je izvod sačinjen na stranom jeziku;

b) Ponuditelji, koji su fizičke osobe, dužni su uz ponudu priložiti kopiju osobne iskaznice ili kopiju drugog odgovarajućeg osobnog dokumenta:

c) Podatke o poslovnom i finansijskom položaju ponuditelja, a prije svega:

- za pravne osobe: posljednji godišnji izvještaj, uključujući i bilans stanja kao i prikaz poslovnog rezultata koji su pripremljeni u skladu s propisima države u kojoj ponuditelj ima svoje sjedište;

- za fizičke osobe: dokaze o finansijskoj sposobnosti ponuditelja za ispunjenje obveza iz ponude.

Rok za predaju neobvezujućih ponuda je 30.08.2013 do 12.00 sati. Kao pravovremene će se smatrati samo ponu de koje stignu na sjedište prodavatelja, a to je CIMOS "TMD Automobilska industrija" d.o.o Gradačac, Ul. Saraj vska broj 62,76 250 Gradačac, najkasnije do 30.08.2013 do 12.00 sati u zatvorenoj kuverti s naznakom: „Javno prikupljanje ponuda - CIMOS SREBRENICA d.o.o - NE OTVARAJ!".

Za pripremu neobvezujućih ponuda ponuditelji mogu kod prodavatelja primiti Informativni memorandum koji sadrži osnovne informacije o društvu. Prije prijema Informativnog memoranduma ponuditelji su dužni potpisati i uručiti prodavatelju potpisanu izjavu o čuvanju tajnosti povjerljivih podataka u obliku i sadržaju koji su prihvatljivi za prodavatelja.

Ponuditelj može preuzeti dokumentaciju (informativni memorandum) i izvršiti provjeru stanja društva, pod uvjetom da upiati iznos od 100,00 KM na žiro račun prodavatelja broj 1321900310349814.

Molbu za preuzimanje Informativnog memoranduma i za potpis izjave o čuvanju tajnosti povjerljivih podataka potrebno je poslati prodavatelju bilo preporučenim pismom poštom, bilo faksom ili elektronskom poštom na dolje navedene adrese. U molbi moraju biti navedeni informativni podaci molitelja, ime zakonitog zastupnika molitelja, ako je ovaj pravna osoba, ime kontaktne osobe i njeni kontaktni podaci.

Prodavatelj si pridržava pravo da nekim interesentima, osobama zaposlenim kod interesenta ili ovlaštenicima interesenata, zbog zaštite interesa društva ne odobri mogućnost pridobivanja Informativnog memoranduma.

Prodavatelj će po prijemu i obradi neobvezujućih ponuda pozvati izabrane ponuditelje na suradnju u drugoj fazi prodaje. U drugoj fazi prodaje će pojedinim izabranim ponuditeljima biti omogućen dubinski pregled poslovanja (due diligence) društva. Ujedno će ponudrteiji biti pozvani da predaju obvezujuće ponude. Ponuditelji će primiti upute za pnpremu obvezujućih ponuda i obavještenje o daljem postupku prodaje.

Na natječaju mogu sudjelovati domaće ili strane fizičke ili pravne osobe.

Prodavatelj si pridržava pravo da na osnovu ovog poziva ne izabere bilo kog odnosno nijednog od ponuditelja za dalji postupak prodaje.

Prodavatelj može u bilo kojoj fazi postupka odnosno bilo kada bez bilo kakve odštetne odgovornosti promijeniti ili zaustavi postupak prodaje poslovnog udjela te o tome pismeno obavijestiti sve ponuditelje.

Prodavatelj može pojedine ponuditelje pozvati da svoje ponude još dopune odnosno poboljšaju. Prodavatelj može s pojedinim ponuditeljima obaviti pregovore.

Prodavatelj na osnovu ovog poziva nije dužan zaključiti ugovor o prodaji poslovnog udjela, koja je predmet ovog poziva za javno prikupljanje ponuda, s najpovoljnijim ili bilo kojim drugim ponuditeljem.

Dodatne upute i dodatne informacije:

Dodatne upute za potpis izjave o čuvanju tajnosti povjerljivih podataka, za preuzimanje Informativnog memoranduma i druge dodatne informacije su interesentima dostupne kod osobe: Azem Huremović, tel.: +387 (0) 56 490 441, fax: +387 (0) 56 440 825, e-pošta: azem.huremovic@cimos.eu

Javni poziv za prikupljanje ponuda objavljen je i na sajtu prodavatelja: www.cimos.eu

 

CIMOS "TMD Automobilska industrija" d.o.o

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: