Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Pozivi omladinskim, sportskim i amaterskim organizacijama za dostavljanje programa rada za 2014. godinu

Izvor: eKapija.ba, 19.11.2013.

Odjeljenje za društvene djelatnosti Administrativne službe Grada uputilo je danas, 19. novembra, poziv udruženjima iz oblasti kulturnog-umjetničkog amaterizma, granskim sportskim savezima i sportskim organizacijama Grada, Savjetu omladinskih organizacija, omladinskim organizacijama i organizacijama za mlade, da dostave godišnje programa rada i aktivnosti za 2014, te izvještaja o radu u 2013. godini.
Takođe, poziv je upućen ustanovama kulture i ostalim subjektima za dostavljanje projekata koji će biti kandidovani za Godišnji kalendar kulturnih i Godišnji kalendar sportskih manifestacija Grada Banja Luka za 2014. godinu.

Sva obavještenja i obrasce za navedene aplikacije možete da pogledate u modulima na stranici Odjeljenja za društvene djelatnosti.

 

U Odjeljenju za društvene djelatnosti obavljaju se poslovi iz oblasti obrazovanja, nauke, zdravstva, socijalne zaštite, društvene brige o djeci i omladini, kulture, sporta i fizičke kulture, izdavačke djelatnosti, informisanja, kulturnih dobara, spomenika i spomen obilježja, nacionalnih manjina, izbjeglih i raseljenih lica, povratnika, vjerskih zajednica i udruženja građana – NVO. Odjeljenje obavlja i sljedeće poslove:


- poslovi u vezi ostvarivanja osnivačkih i vlasničkih prava grada u ustanovama iz oblasti društvenih djelatnosti, i ocjenom usaglašenosti sa Zakonom akata ustanova, na koje gradonačelnik daje saglasnost;
- poslovi u vezi sa razvojem u oblasti obrazovanja, nauke, zdravstva i socijalne zaštita;
- poslove u vezi sa dodjelom stipendija Grada Banja Luka učenicima i studentima, kao i druge poslove vezane za učenički i studentski standard;
- poslovi u vezi sa razvojem u oblasti kulture i kulturnih dobara, sporta i fizičke kulture, izdavačke djelatnosti i informisanja;
- poslovi u vezi sa društvenom brigom o djeci i omladini;
- poslovi u vezi sa vjerskim zajednicama, udruženjima građana i nevladinim organizacijama;
- poslovi u vezi sa izbjeglim, raseljenim, povratnicima i nacionalnim manjinama...

Izvod iz Pravilnika

Odjeljenje za društvene djelatnosti ima tri odsjeka:

  • Odsjek za obrazovanje, zdravstvo, socijalnu zaštitu, izbjegla, raseljena lica i povratnike

    Šef Milenko Malinović
    Adresa Trg srpskih vladara 1, Banja Luka
    Broj telefona 051/244-496
    Broj faksa 051/244-538
    E-mail drustvene@banjaluka.rs.ba
  • Odsjek za sport, kulturu, omladinu, vjerska pitanja, nacionalne manjine i udruženja građana

    Šef Jovo Rosić
    Adresa Trg srpskih vladara 1, Banja Luka
    Broj telefona 051/244-494
    Broj faksa 051/244-538
    E-mail drustvene@banjaluka.rs.ba

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: