Jednodnevni seminar u Sarajevu: Online i cloud servisi

02.10.2014. 10:26 / Izvor: eKapija.ba
Jednodnevni seminar u Sarajevu: Online i cloud servisi

Seminar će se održati u Sarajevu u hotelu ART, koji je smješten u centru starog grada i posluje u grupaciji hotela Europa, a organiziraju ga Naklade MATE i poslovna akademija fakulteta ZŠEM Zagreb.

Naklada Mate d.o.o. organizira seminar ONLINE I CLOUD SERVISI, a koji će u Sarajevu 22.10.2014. održati mr.sc. Franjo Borović.

Seminar će se održati u Sarajevu u hotelu ART, koji je smješten u centru starog grada i posluje u grupaciji hotela Europa, a organiziraju ga Naklade MATE i poslovna akademija fakulteta ZŠEM Zagreb.

Na ovom seminaru pronaći ćete odgovore na pitanja što su online suradnja i kako možemo surađivati s nekim preko računalne mreže. Bit će prezentirane i osnove računalstva u oblaku i mobilnog računalstva. Naučite uštedjeti vrijeme surađujući sa kolegama i kad niste na istom mjestu s njima, dijelite kalendare, održavajte sastanke i učite iz udobnosti Vašeg doma ili ureda.

Koristi koje program pruža polaznicima:

Cilj seminara je polaznicima olakšati  rješavanje svakodnevnih zadataka s kojima se susreću u poslovanju, te im pružiti alat i znanje koje će olakšati i ubrzati njihov rad i uočavanje mogućih problema kroz online sustave za komunikaciju i mobilno računalstvo.

Po završetku programa, polaznici će:

  • se osposobiti za: online suradnju i za rad u aplikacijama online suradnje
  • moći: instalirati potrebne software-e; dijeliti kalendar, datoteke i sadržaje te administrirati svim svojim podacima; koristiti karte, e-poštu i ostale aplikacije na svojim mobilnim uređajima
  • biti u stanju: administrirati podatke, aplikacije i alate društvenih medija; sinkronizirati aplikacije s poslužiteljem, razlikovati vrste uređaja, dijeliti sadržaj s kolegama i sudjelovati u online sastancima
  • pravovremeno prepoznavanje: mogućih problema pri radu u online servisima, potreba za ažuriranjem aplikacija

Broj mjesta na seminaru je ograničen. Prijave traju do 20.10.2014.

U okviru seminara, sudionici dobivaju nastavni materijal, stručnu literaturu iz poslovne ekonomije i reference koje mogu koristiti u svakodnevnom radu.

Na kraju programa sudionici će dobiti diplomu kao priznanje za sudjelovanje.

Program seminara i obrazac za prijavu su u prilogu.

Organizator odobrava popust "3 za 2", za dvoje polaznika iz iste tvrtke, treći polaznik seminar prati GRATIS!

 

PREUZMI DOKUMENTE:
PRIJAVA-on-line_cloud.doc
Online_i_cloud_za_web.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave