Učešće TOBL-a na manifestaciji "Dani Srpske u Srbiji"

03.09.2014. 09:57 / Izvor: eKapija.ba
Učešće TOBL-a na manifestaciji 'Dani Srpske u Srbiji'

U Beogradu, 07. septembra, a u Novom sadu 10. septembra, TOBL će kroz prezentaciju propagandnog materijala predstaviti sve vidove turističke ponude od avanturizma do domaće kuhinje.

Turistička organizacija grada  Banja Luka, u okviru manifestacije "Dani Srpske u Srbiji" predstaviće turistički, kulturno-izvorni i gastronomski potencijal prestonice Republike Srpske.

U Beogradu, 07. septembra, a u Novom sadu 10. septembra, TOBL će kroz prezentaciju propagandnog materijala predstaviti sve vidove turističke ponude od  avanturizma, kulturnog turizma, izletišta, užeg gradskog jezgra, smještajnih kapaciteta i gastro ponude - domaću kuhinju.

Ovo sve će upotpuniti pjesme  Etno grupe "Trag", koja je naše izvorne pjesme već prezentovala širom Evrope, članovi KUD-a „Piskavica“, sa scenskim prikazom običaja dovođenja mlade u kuću, kao i pobjednici izvorne pjesme 10-og „Kozarskog etno festivala 2014.“ kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

U saradnji Predstavnistva Republike Srpske u Beogradu, Vlade Republike Srpske, Privrednih komora Srbije, Beograda i Republike Srpske održaće se manifestacija “Dani Srpske u Srbiji” od 05-10.09.2014.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave