Reumal Fojnica: Zašto odmor ne iskoristiti da učinimo nešto i za zdravlje?

29.08.2014. 16:01 / Izvor: eKapija.ba
Reumal Fojnica: Zašto odmor ne iskoristiti da učinimo nešto i za zdravlje?

Reumal Fojnica svojim gostima omogućuje kreiranje boravka uz različite medicinske i relaksirajuće sadržaje. U zavisnosti od želja gostiju, nudi fizikalne i wellness usluge koje apsolutno obogaćuju i uljepšavaju svaki dan proveden u Reumalu.

Donosimo Vam nekoliko razloga zbog kojih je baš Fojnica Vaše idealno mjesto za odmor.
 
Fojnica je mali gradić u potpunom prirodnom okruženju, stanovništvo je izuzetno ljubazno i srdačno što ovu sredinu čini savršenom za porodični odmor. Postoje mnogobrojni i raznovrsni sadržaji kako za djecu tako i za odrasle, od tobogana, klackalica i malih vozića do lokala za večernji izlazak i druženje uz muziku.
 
Sa svojom neponovljivom simbiozom kulturno-historijskog i prirodnog blaga, te zavidnom turističkom infrastrukturom, za Fojnicu se može reći da je mjesto gdje je sve moguće.
 
Za ljubitelje vode, plivanja i sunčanja na raspolaganju gostima stoji kompleks bazena Aquapark, za male i velike, sa čudesnim vodenim efektima. Onima koji vole šetnje, pješačenje i planinarenje bliža okolina Fojnice i planinski masiv Vranice nude uređene i označene pješačke staze i planinarske rute. Ovdje svoje mjesto mogu pronaći i skupljači ljekovitog bilja, gljiva i divljih šumskih plodova, kao i svi koji se vole opustiti uz piknik pored nekog od mnogobrojnih vodenih tokova oko Fojnice.
 
Međutim, zašto odmor ne iskoristiti da učinimo nešto i za svoje zdravlje?
 
Reumal Fojnica svojim gostima omogućuje kreiranje boravka uz različite medicinske i relaksirajuće sadržaje. "U zavisnosti od želja naših gostiju, nudimo fizikalne i wellness usluge koje apsolutno obogaćuju i uljepšavaju svaki dan proveden u Reumalu. Svi programi u ponudi su koncipirani na bazi punog pansiona, sa uključenim medicinskim ili wellness tretmanima, a naše stručno osoblje ima samo jedan cilj – da Vaš boravak u Fojnici bude nezaboravan", ističu iz Reumal-a.
 
 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza