Uz nagrade i takmičenje OBI Market proslavio 11. rođendan

14.04.2014. 09:07 / Izvor: eKapija.ba
Uz nagrade i takmičenje OBI Market proslavio 11. rođendan
OTVORI GALERIJU

Ove godine OBI Sarajevo slavi svoj 11. rođendan i za svoje vjerne kupce i sugrađane pripremio je pravu rođendansku zabavu. Uz roštilj, piće i muziku kupci su uživali u takmičenju velikih i malih solomahera.

Ove godine OBI Sarajevo slavi svoj 11. rođendan i  za svoje vjerne kupce i sugrađane pripremio je pravu rođendansku zabavu. Uz roštilj, piće i muziku kupci su uživali u takmičenju velikih i malih solomahera.

"Učestvovali smo u takmičenju smaži palačinak, osvoji nagradu a i djeca su učestvovala u slaganju dabra puzzli, svi smo osvojili neku nagradu i baš smo se lijepo zabavili", izjavila je Nusreta Smajić. 

OBI Market je pripremio mnoštvo iznenađenja za svoje kupce. Od 12:00 sati do 12:30 svi kupci koji su došli do kase imali su pravo na 20% popusta. Napuni civare, osvoji civare je bilo pravo iznenađenje, kupci koji su potrošili preko 50 KM vozili su civare kući gratis.

"Ovo je pravo osvježenje, OBI Market je oduvijek bio standard kupovine i usluge i ovakvim potezima su pokazali da su ispred drugih, sve čestitke", izjavio je Nusret Hadžić, kupac OBI Marketa.

"Hvala svim sugrađanima što su uz nas svih jedanaest godina. Ovaj dan smo posvetili njima jer želimo da se zahvalimo za sve godine vjernosti. Drago nam je što prepoznaju OBI kao mjesto za sve njihove potrebe za kuću i vrt, nastojat ćemo da i u budućnosti budemo mjesto prave kupovine", izjavila je Adnana Skrobanović koordinator marketinga OBI Marketa Sarajevo.

Da je pravi potez OBI bus pokazali su brojni građani koji su čekali na predviđenim stanicama već od 09:00 sati.

"Hvala OBI Marketu što misli na nas penzionere, često želim otići u OBI i ovim busem sad ću redovno ići. Super je", izjavio je Hasan Nukić, kupac OBI Marketa.

OBI bus linija do OBI Marketa Sarajevo će voziti svake subote. Početna stanica je Dom Armije (polazak: 09:00, 12:00, 15:00 i 18:00 sati; povratak: 11:00, 14:00, 17:00 i 20:00 sati), sa zaustavljanjem na stanici Otoka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza