Grafopapir: Vodeći u oblasti ofset i digitalne štampe u banjalučkoj regiji

29.08.2014. 15:06 / Izvor: eKapija.ba
Grafopapir: Vodeći u oblasti ofset i digitalne štampe u banjalučkoj regiji

Grafopapir posjeduje dugogodišnje iskustvo u štamparkoj industriji, firmisano kao jedno od vodećih na banjalučkoj regiji u oblasti ofset i digitalne štampe.

Preduzeće Grafopapir d.o.o. Banja Luka posjeduje dugogodišnje iskustvo u štamparkoj industriji, a osnovano  je 1993. godine kao prirodan nastavak uspješne karijere u grafičkoj djelatnosti osnivača i vlasnika gospodina Petra Vukelića, graf. ing. Od tada preduzeće se afirmisalo kao  jedno od vodećih na banjalučkoj regiji u oblasti ofset i digitalne štampe, knjigovezačkim poslovima, zlatotisku, kao i štampanju blokovske robe, obrazaca, letaka, etiketa i svih promotivnih materijala koji se nameću kao imperativ u savremenom poslovanju. Preduzeće Grafopapir d.o.o. Banja Luka je renomirani zastupnik kvalitetnih tonera iz Italije za BiH.

Posebne pogodnosti

Specijalizovana štamparija koja je opremljena modernim digitalnim mašinama. Oprema koju posjeduju omogućava da se velikom brzinom vrlo kvalitetno i povoljno mogu štampati razni grafički proizvodi u malim i srednjim tiražima (plakati, letci, flajeri, ulaznice, knjige, katalozi i dr). Digitalni ofset omogućava i štampanje nevidljivim i floroscentnim bojama, tako da svoje proizvode možete zaštiti od zloupotrebe.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti