Inelex: Ovlašteni distributer gumenih transportnih traka iz Turske

18.04.2014. 12:49 / Izvor: eKapija.ba
Inelex: Ovlašteni distributer gumenih transportnih traka iz Turske

Inelex osnovna djelatnost je isporuka, ugradnja i puštanje u pogon opreme niskog, srednjeg i visokog napona...

Inelex d.o.o. Sarajevo je formiran 1999.godine. Osnovna djelatnost je isporuka, ugradnja i puštanje u pogon opreme niskog, srednjeg i visokog napona ( prekidači, transformatori, rastavljači, strujni mjerni transformatori, naponski mjerni transformatori, kontakteri i ostala oprema). Oprema koja se isporučuje i ugrađuje je proizvedena od strane najeminentnijih proizvođača iz oblasti elektroenergetike.

Posebno su značajni poslovi rađeni u domenu rekonstrukcije i modernizacije u pogonima Arcelor Mittal Zenica d.o.o i Natron Hayat Maglaj gdje je izvršena ugradnja i zamjena stare opreme (malouljni prekidači, strujni transformatori, kontakteri) sa najmodernijom opremom Vakumskih i SF6 prekidača.

Također, raspolažu sa vlastitim servisom kojeg čine servis opreme niskog, srednjeg i viskog napona, zatim ugradnja, retrofit i zamjena opreme, te dijagnostika i ispitivanje opreme.

Uz odobrenje Ministarstva energije, rudarstva i industrije, što omogućava ispitivanja, mjerenja funkcionalnosti elektroenergetskih postrojenja. Inelex d.o.o od 2002. godine isporučuje i opremu iz oblasti mašinstva, te su ovlašteni distributeri za područje Bosne i Hercegovine i Hrvatske, gumenih transportnih traka proizvođača Newko Balkan LLC i Ozerband Turska

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti