Kompanija MICOM BH nastavlja poslovanje na novoj lokaciji

02.10.2014. 10:46 / Izvor: eKapija.ba
Kompanija MICOM BH nastavlja poslovanje na novoj lokaciji

Nakon dugogodišnjeg rada i djelovanja na već poznatoj adresi na kojoj su se nalazili dosad, kompanija MICOM BH od 01. oktobra 2014. godine poslovanje nastavlja na novoj lokaciji, u poslovnom objektu UNIOR TEHNA.

Nakon dugogodišnjeg rada i djelovanja na već poznatoj adresi na kojoj su se nalazili dosad, kompanija MICOM BH od 01. oktobra 2014. godine poslovanje nastavlja na novoj lokaciji, u poslovnom objektu UNIOR TEHNA d.o.o., Bačići bb, Stup. 

"Objekat se nalazi u novoosnovanoj poslovnoj zoni Bačići, u naselju Stup, opština Novi Grad Sarajevo. Nadamo se da ćemo prelaskom u nove prostorije podići nivo i kvalitet poslovanja, te da ćemo Vas u što skorije vrijeme i ugostiti u novim prostorijama", navode iz MICOM-a. 

Inače, objekat, koji je u vlasništvu UNIOR TEHNA d.o.o., se nalazi u novoosnovanoj poslovnoj zoni Bačići, koja će završetkom sarajevske zaobilaznice i kružnog toka Briješće, postati lako pristupačna, kako iz pravca Mostara i Zenice, tako i iz pravca grada, preko Stupske petlje. 

"MICOM BH d.o.o. prelaskom u nove prostorije nastavlja poslovanje na način na koji ste i navikli – uz povjerenje i profesionalizam, pa se nadamo da ovakva promjena može samo unaprijediti našu, do sad, uspješnu saradnju", poručuju iz ove kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti