Ilidža nastavlja sa svojom vizijom

25.04.2015. 10:15 / Izvor: eKapija.ba
Ilidža nastavlja sa svojom vizijom

Općina Ilidža nastaviće svoju viziju efikasne administracije, ekonomski jake s velikim brojem zaposlenog stanovništa, dobro riješenom infrastrukturom, razvijenim turizmom, kvalitetnom zdravstvenom i socijalnom zaštititom...

U Općini Ilidža 24. aprila održan je sastanak rukovodstva  radi  preispitivanja  prikladnosti, adekvatnosti i efikasnosti upravljanja  sistema  kvalitetom  i okolinom, navodi se na internet stranici Općine Ilidža.

Cilj preispitivanja bio je uočiti područja u kojima su moguća, odnosno  nužna poboljšanja pružanja usluga korisnicima.

PR za ISO standard  Mirsada Hadžić, rekla je da će Općina Ilidža i dalje nastaviti svoju viziju efikasne administracije, ekonomski jake s velikim brojem zaposlenog stanovništa, dobro riješenom infrastrukturom, razvijenim turizmom, kvalitetnom zdravstvenom i socijalnom zaštitom, uređenim obrazovnim sistemom, bogatim kulturnim i sportskim životom u okviru ekološki očuvane cjeline.

Općina Ilidža nastavit će raditi na osiguranju efikasnog rada organa uprave i kvalitetnom pružanju usluga građanima, ispunjavat će zadatke u skladu sa zakonom uz poštivanje i zaštitu osnovnih ljudskih prava i sloboda i zaštitu okoline.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije