Opština Petrovo interesantna investitorima iz Švajcarske

26.05.2015. 08:04 / Izvor: eKapija.ba
Opština Petrovo interesantna investitorima iz Švajcarske

Predstavnik i jedan od direktora korporacije „GABS AG“ iz Švajcarske Lorenzo Palazzolo boravio je u opštini Petrovo s ciljem sagledavanja mogućnosti za investiranje na području opštine Petrovo.

Predstavnik i jedan od direktora korporacije „GABS AG“ iz Švajcarske Lorenzo Palazzolo boravio je u opštini Petrovo s ciljem sagledavanja mogućnosti za investiranje na području opštine Petrovo. Na sastanku sa načelnikom opštine izrazio je želju za investiranje na ovom području, ukoliko postoje „realni“ projekti.

"Za početak sam upoznao ljude odavde i prijatno sam iznenađen, vidim da ovdje postoji veliki potencijal", istakao je Palazzolo.

"Bio je ovo prvi korak, nadam se, uspješne saradnje. Narednih dana mi ćemo konkretizovati ideje za projekte a preliminarno smo dogovorili da uskoro bude organizovan širi sastanak, sa potencijalnim investitorima iz Švajcarske, gdje će biti prezentovane mogućnosti opštine Petrovo", rekao je Ozren Petković, načelnik opštine.

Firma "GABS AG" je porodična firma sa tradicijom dugom 250 godina. Djelatnost firme je raznolika a između ostalog specijalizovana je za proizvodnju dijelova neophodnih u automobilskoj i vojnoj industriji kao i u građevinarstvu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Investicije