Nova ekskluzivna kartica na tržištu: Hypo MasterCard kartica na rate

17.04.2014. 16:31 / Izvor: eKapija.ba
Nova ekskluzivna kartica na tržištu: Hypo MasterCard  kartica na rate

Korisnici Hypo MasterCard kartice na rate imaju mogućnost da plaćeni iznos podijele i do 12 rata i na jednostavan način odgode otplatu i rasterete svoj kućni budžet.

Hypo Alpe-Adria-Bank  d.d. na tržište  je uvela novi kartični proizvod „Hypo MasterCard  karticu na rate“. Ono što ovu beskamatnu platnu karticu Hypo banke čini ekskluzivnom i posebnom na tržištu je podela na rate trankasakcija načinjenih na svim prodajnim mjestima  bez obzira da li banka ima sklopljen ugovor sa prodavačem. Karticom je moguća podjela na rate transakcija načinjenih i u trgovinama  u instranstvu kao i transakcija načinjenih na Internetu.

Korisnici Hypo MasterCard  kartice na rate imaju mogućnost da plaćeni iznos podijele i do 12 rata i na jednostavan način odgode otplatu i rasterete svoj kućni budžet. Klijent može uraditi podjelu na rate odmah po transakciji ili se odlučiti za podjelu bilo koji dan do kraja mjeseca u kojem je transakcija načinjena.

Dodatna je prednost  i činjenica da je transakcije podizanja gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu također moguće podijeliti na rate.

Minimalan iznos transakcije koja se može podijeliti na rate iznosi 50 KM, a željeni broj rata je od minimalno 2 do maksimalno 12. Za otplatu na rate obračunava se naknada, zavisno o iznosu i vrsti transakcije, a ista se naplaćuje uz svaku dospjelu ratu.

Podjelu obavljene transakcije na željeni broj rata klijent sam definira pozivom ka Kontakt centru banke na broj 070 340 340. Usluga otplate na rate se realizira nakon obavljene transakcije, a najkasnije do posljednjeg radnog dana obračunskog perioda   do 19:00h u tekućem mjesecu.

Hypo MasterCard kartica na rate se izdaje bez naknade za upisninu i uz besplatno osiguranje od rizika zloupotrebe.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital