Hifa Group: Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade

21.02.2014. 11:12 / Izvor: eKapija.ba
Hifa Group: Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade

Hifa Group svakog mjeseca nagrađuje svoje cijenjene fanove. Učestvujte i ovaj mjesec te osvojite vrijedne nagrade. Nagrade su 100 KM goriva za 1. mjesto i 50 KM goriva za 2. mjesto.

HIFA GROUP svakog mjeseca nagrađuje svoje cijenjene fanove. Učestvujte i ovaj mjesec te osvojite vrijedne nagrade. Nagrade su 100 KM goriva za 1. mjesto i 50 KM goriva za 2. mjesto.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da uradite sljedeće:

  1. Lajkajte i podijelite (share) ovu fotografiju na svom profilu (Ova fotografija na Vašem profilu treba biti objavljena kao "JAVNA" (public) kako bismo je mogli vidjeti i time utvrditi da ispunjavate uslove nagradne igre)
  2. Lajkajte facebook stranicu HIFA GROUP
  3. Postavite fotografiju koju ste vi uslikali sa istaknutim natpisom "HIFA" ili sliku sa promotivnim materijalom sa natpisima firmi grupacije (HIFA, HIFA-PETROL, HIFA-BENZ) na zid facebook stranice HIFA GROUP
  4. Podijelite (Share) sliku koju ste postavili na zid facebook stranice HIFA GROUP na svom profilu

Dobitnici će biti oni koji sakupe najviše lajkova na svojoj slici, tj. 1. mjesto onaj koji bude imao najviše lajkova, a 2. osoba odmah iza njega po broju lajkova na slici, pod uslovom da budu ispunjavali sve uvjete nagradne igre.

Ukoliko osoba koja bude imala najviše lajkova na slici ne bude ispunjavala sve kriterije za učešće u nagradnoj igri, nagrada se prenosi na sljedeću osobu koja bude imala najviše lajkova na slici.

Dobitnik/ca će nagradu preuzeti lično u jednoj od najbližih poslovnica HIFA GROUP u Bosni i Hercegovini.

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati uposlenici i vlasnici HIFA GROUP kao i njihova bliža porodica, ali imaju pravo lajkanja slika.

HIFA GROUP ima pravo korištenja slika koje budu objavljene tokom nagradne igre na facebook stranici u promotivne svrhe.HIFA GROUP zadržava pravo na izmjenu ili dopunu pravila nagradne igre ukoliko se u toku nagradne igre ustanovi da su pravila nejasna ili neadekvatna.

Prvi krug nagradne igre traje do 01.03.2014. godine nakon čega će se sumirati rezultati. Nakon toga slijedi objava dobitnika u roku od 5 dana, tj. do 5. marta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza