Završen 1. Krug Hifine nagradne igre: Sabini Rizvanović uručen Hyundai i30

11.10.2014. 09:35 / Izvor: eKapija.ba
Završen 1. Krug Hifine nagradne igre: Sabini Rizvanović uručen Hyundai i30

​U prvom krugu nagradne igre HIFA GROUP "I kvalitet i nagrada" najviše sreće imala je Rizvanović Sabina iz Sarajeva, koja je osvojila glavnu nagradu 1. kruga nagradne igre, vozilo Hyundai i30.

U prvom krugu nagradne igre HIFA GROUP "I kvalitet i nagrada" najviše sreće imala je Rizvanović Sabina iz Sarajeva, koja je osvojila glavnu nagradu 1. kruga nagradne igre, vozilo Hyundai i30 koje je preuzela na benzinskoj pumpi Hifa na Stupu (Sarajevo) gdje je i ubacila dobitni listić. Nagradu joj je uručio direktor Hife Muris Hadžimehić.

"Presretna sam i moram istaći da sam redovan kupac na benzinskim pumpama Hifa Group, a listić sam ubacila na nagovor ljubaznog osoblja", rekla je Sabina.

Ova nagradna igra ima 5 krugova, a ukupni nagradni fond čini 2.030 nagrada od čega 5 automobila Hyundai i30, 25 posebnih nagrada te 2.000 nagrada goriva u vrijednosti od 30 KM.

Pravo učešća imaju sva fizička lica koja izvrše kupovinu gotovinom ili POS karticom u vrijednosti od 20 KM ili više na jednoj od 26 benzinskih pumpi Hifa Group širom BiH.

"Naše pumpe posjeti preko 11.000 vozila dnevno što je sigurno mjerilo kvalitete goriva koje troše naši kupci. Tako svake godine naše vjerne kupce nastojimo da nagradimo za njihovu lojalnost. Također želim istaći da očekujemo otvaranje b.p. Ilidža u narednih mjesec dana. Ovo će biti 6. pumpa u Kantonu Sarajevo, te 27. ukupno", rekao je direktor Hife Muris Hadžimehić.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza