Okrugli stol: Izazovi u primjeni ZOSPI-ja u Bosni i Hercegovini

21.04.2014. 12:30 / Izvor: eKapija.ba
Okrugli stol: Izazovi u primjeni ZOSPI-ja u Bosni i Hercegovini

U okviru realizacije EU projekta CBGI „Izgradnje kapaciteta vladinih institucija za učešće u političkom dijalogu sa civilnim društvom’’ u Sarajevu će biti upriličeno održavanje okruglog stola pod nazivom „Izazovi u primjeni ZOSPI-ja u Bosni i Hercegovini“.

U okviru realizacije EU projekta CBGI „Izgradnje kapaciteta vladinih institucija za učešće u političkom dijalogu sa civilnim društvom’’ u Sarajevu će biti upriličeno održavanje okruglog stola pod nazivom „Izazovi u primjeni ZOSPI-ja u Bosni i Hercegovini“. Okrugli stol će biti održan 22. aprila 2014. u 10:00 sati u hotelu Hollywood na Ilidži.

Učesnici okruglog stola su predstavnici institucija zaduženih za implementaciju ZOSPI-ja, službenici zaduženi za saradnju sa organizacijama civilnog društva (OCD) i za odnose sa javnošću, kao i predstavnici medija i OCD-a koji su aktivni u praćenju transparentnosti rada javnih državnih institucija i kreiranja javnih politika.

Organizator konferencije je projekat CBGI koji se implementira uz finansijsku podršku Evropske unije kroz Instrument pretpristupne pomoći.

 

 

PREUZMI DOKUMENT:
Dnevni_red_Okrugli_sto_ZOSPI.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave