Sajam dentalne medicine u maju u Hrvatskoj

17.04.2014. 14:36 / Izvor: eKapija.ba
Sajam dentalne medicine u maju u Hrvatskoj

Sajam će okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga te će istovremeno omogućiti njihovu neposrednu komunikaciju.

DENTEX je međunarodni bijenalni sajam dentalne medicine koji i ove godine zajednički organiziraju Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine od 15. - 17. maja, javlja portal sajmovi.eu. Ove godine na sajmu je zastupljen veći broj proizvođača i distributera dentalne opreme.

DENTEX ‘14  okupit će na jednom mjestu sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga te će istovremeno omogućiti njihovu neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

Aktualne teme stručnog programa kao i edukativne i atraktivne demonstracije novih tehnika i tehnologija nadopunjavaju bogatu izložbu dentalne opreme, pribora i usluga renomiranih proizvođača i dobavljača iz Hrvatske i svijeta, što sajam kao cjelinu čini dobro osmišljenim te prepoznatim i prihvaćenim projektom i u branši i u regiji.

Organizatori sajma posebno ističu i program kvalitetnih profesionalnih i pratećih događaja koji koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine te pretvaraju sajam DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka u pogledu predstavljanja novina i stjecanja uvida u mogućnosti novih tehnologija.

Hrvatska komora dentalne medicine organizirat će 16. i 17. maja simpozij na temu "Izazovi suvremene dentalne medicine – nove tehnologije, postupci i materijali".

Također, u petak i subotu 16. i 17. maja održat će se Dentalni laboratorij – radionica uživo, a sva tri dana trajanja sajma bit će održan Live OP – rad uživo u ordinaciji.

Ove godine na sajmu je zastupljen veći broj proizvođača i distributera dentalne opreme.

Ciljevi su sajma sljedeći:

•    izravna komunikacija između dobavljača, kupaca i korisnika dentalne opreme i usluga

•    informiranje o novim trendovima i tehnologijama

•    novi kontakti

Program sajma dentalne medicine:

•    uređaji i oprema za dentalnu ordinaciju

•    dentalni pribor i materijali

•    oprema za dentalne laboratorije

•    usluge i informatika u dentalnoj medicini

•    edukacija i nastavna sredstva 

(sajmovi.eu)

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave