Stvaranje jakih brandova u prehrambenom sektoru

02.06.2015. 10:18 / Izvor: eKapija.ba
Stvaranje jakih brandova u prehrambenom sektoru

Predavanje će se održati 11.06.2015. godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (Trg Alije Izetbegovića 1), sa početkom u 12:00 sati.

Branding konferencija u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Sarajevu, marketinškom agencijom Luna, te projektom MarketMakers kojeg podržava Vlada Švicarske, organizira predavanje Denise Lee Yohn, vodeće ekspertice za brandiranje u svijetu, na temu "Stvaranje jakih brandova u prehrambenom sektoru", za predstavnike kompanija iz Bosne i Hercegovine.

Predavanje će se održati 11.06.2015. godine, u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (Trg Alije Izetbegovića 1), sa početkom u 12:00 sati.

Denise Lee Yohn, vodeće ime u građenju i pozicioniranju vrhunskih svjetskih brandova, autorica bestsellera i direktorica TEDx San Diego, iza sebe ima iskustvo od 25 godina u kreiranju i vođenju svjetskih brandova kao što su Sony, Burger King, Land Rover, Oakley, Frito-Lay. Vizionarskim i kreativnim ličnim pristupom, Denise je već odavno postala najtraženija na respektabilnim konferencijama, radionicama i prezentacijama biznis liderima iz različitih industrija širom svijeta, a svojim radionicama i predavanjima podstiče menadžere da prepoznaju koristi brandiranja, oživljavanja i jačanja svojih brandova.

"Predavanjem i radionicom želimo ukazati na važnost marketinga kao sastavnog dijela lanca vrijednosti, te na to kako marketinške usluge smanjuju troškove poslovanja, a dovode do povećanja prihoda i pregovaračke moći na tržištu. Cilj radionice je unapređenje funkcije marketinga i brandinga kompanija u sektoru proizvodnje i prerade hrane u Bosni i Hercegovini", istakla je Vesna Beganović, Founder & CEO agencije Via Media.

Prisustvo radionici je besplatno za sve učesnike. Prijavu za učešće je potrebno dostaviti putem maila na adresu info@branding.ba, ili na broj telefona 033/720 020, najkasnije do 04.06.2015. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave