The Geek Gathering - stručna predavanja, druženje i odlična zabava

18.04.2014. 13:32 / Izvor: eKapija.ba
The Geek Gathering  - stručna predavanja, druženje i odlična zabava

Bliži se regionalna konferencija namijenjena developerima i zaljubljenicima u IT - The Geek Gathering, koja ove će se godine održati od 8. do 10. svibnja.

Bliži se regionalna konferencija namijenjena developerima i zaljubljenicima u IT - The Geek Gathering, koja ove će se godine održati od 8. do 10. svibnja. Tijekom tri dana trajanja konferencije, posjetitelje očekuju brojna predavanja vrhunskih međunarodnih stručnjaka, radionice pod vodstvom svjetskih znalaca u programiranju te odlična zabava uz retrogaming, partyjanje i uživanje u kulturnim, prirodnim i kulinarskim sadržajima Osijeka i okolice.

Radionice će se održati 8. svibnja, a svi zainteresirani moći će im prisustvovati po cijeni od 300 kn. Konferencija će se održati 9. i 10. svibnja, a program će biti uskoro objavljen. Svi koji još nisu kupili svoje kotizacije, za to imaju vremena još nešto manje od mjesec dana, a trenutno je aktualna regularna cijena od 250 €.

Svoj dolazak na The Geek Gathering dosad je potvrdilo 18 vrhunskih predavača, među kojima su Douglas Crockford, Stefan Armbruster, Harry Roberts, Attila Szegedi, Hugo Hamon, Janko Jovanović, Igor Đerman, Tomislav Tipurić i Toni Petrina.

U sklopu The Geek Gatheringa održat će se i Pioneers Unplugged, za koji je već počela prodaja ulaznica. Više informacija možete pronaći na sljedećem linku.

Organizatori su za sudionike konferencije osigurali poseban popust na smještaj u Hotelu Osijek 4*, gdje će se moći odmoriti nakon predavanja i uživati u prekrasnom pogledu na Dravu i jedan od najprepoznatljivijih simbola slavonske metropole.

Podsjetimo, za organizacijski dio konferencije zadužena je agencija Luminis, a za program se brine osječka tvrtka Mono. Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici konferencije (http://thegeekgathering.org/).

Posjetite The Geek Gathering i saznajte sve o posljednjim trendovima iz svijeta programiranja te se povežite s pravim ljudima i zgrabite nove poslovne prilike – sve to i još više uz pregršt sati čiste zabave.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave