HIFA OIL: Uspješno obavljen recerfikacioni audit

17.12.2014. 08:49 / Izvor: eKapija.ba
HIFA OIL: Uspješno obavljen recerfikacioni audit

U kompaniji HIFA OIL je 12.12.2014. godine obavljen recertifikacioni audit za provjeru usklađenosti poslovanja sa zahtijevima standarda ISO 9001-verzija za 2008. godinu.

U kompaniji HIFA OIL je 12.12.2014. godine obavljen recertifikacioni audit za provjeru usklađenosti poslovanja sa zahtijevima standarda ISO 9001-verzija za 2008. godinu. Recertifikacioni audit je pokazao da postoji puna usklađenost poslovanja s zahtijevima standarda. Primjena standarda ISO 9001 pomaže svakoj firmi da na kvalitetniji način upravlja svojim poslovanjem i na kvalitetan način udovoljava svojim kupcima roba i proizvoda. U tom pogledu treba naglasiti da je ovo samo jedna od normi koju nam nameće savremeni poslovni svijet pa i EU.

Opredjeljenost ka stalnom poboljšanju kvaliteta naših usluga i odnosa prema korisnicima je bila podsticaj da se još 2004. godine u poslovanje kompanije uvede certifikovani sistem  menadžmenta kvaliteta u skladu sa standardom ISO 9001. Kompletno funcionisanje kompanije  je usklađeno sa usvojenim procedurama u skladu sa pomenutim standardom, dok su kvalitet usluga i nivo poslovanja podignuti na viši nivo odnosno evidentirana su poboljšanja iz godine u godinu.

"Ovo je još jedan od dokaza da upravljanje kompanijom kroz korištenje prednosti koje imamo i propisane procedure obnavljanjem certfikakata ISO potvrđuju ispravnost našeg rada. Međutim, sve to ne bi bilo moguće da ne postoji razumjevanje od strane naših kupaca koji su najveće mjerilo uspjeha naše kompanije. Zbog toga želim reći da su i oni dio onog što je HIFA OIL danas i vjerujemo da će i dalje slijediti otvorenost i korektnost koju smo iskazali u prethodnih 11 godina", riječi su izvršnog direktora firme HIFA OIL Venana Hadžiselimović.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti