Aquarius Banja Luka: Promovisan novi telefon za kompaniju m:tel

27.08.2014. 08:55 / Izvor: eKapija.ba
Aquarius Banja Luka: Promovisan novi telefon za kompaniju m:tel
OTVORI GALERIJU

Aquarius Banja Luka je promovisala telefon Huawei Ascend P7 za kompaniju m:tel. U duhu zaštitnog znaka ovog telefona, unaprijeđene selfi kamere..

Na zanimljiv i originalan način Aquarius Banja Luka je promovisala telefon Huawei Ascend P7 za kompaniju m:tel.

U duhu zaštitnog znaka ovog telefona, unaprijeđene selfi kamere, promocija je na interaktivan način omogućila korisnicima da se upoznaju sa novim Huawei modelom upravo putem njegovog najvećeg aduta-prednje kamere, a svi pristutni su dobili svoju uokvirenu fotografiju na poklon, kao i specijalno dizajniranu majicu.

Pogledajte nastajanje nekih od najzanimljivijih selfija u fotogaleriji.

Inače, Aquarius je brzo postao jedna od vodećih Full Service agencija u Bosni i Hercegovini koja je svoj uspjeh izgradila na znanju, originalnim idejama i partnerskom odnosu sa klijentima. U svojoj dugogodišnjoj karijeri kreirala preko 500 reklamnih kampanja i preko 100 vizuelnih identiteta i znakova. U njihovom portfoliju je preko 100 klijenata, na različitim i specifičnim projektima, kroz koje su stekli bogato iskustvo, kompetentnost, odgovornost, analitičnost i preciznost.

Aquarius tim čine profesionalci iz domena tržišnih komunikacija, strategije, kreativnog pisanja, dizajna, produkcije, oglašavanja, promocije i odnosa s javnošću, koji znaju kako se grade jaki i uspješni brendovi klijenata - lokalnih i internacionalnih kompanija.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza