ITC Zenica: Profitni centar Poljoprivreda

30.07.2014. 09:00 / Izvor: eKapija.ba

Od svog osnivanja, ITC je orjentisan na trgovinu iz oblasti poljomehanizacije i poljoprivredne opreme. Tokom svog rasta, ITC je nastojao proširiti svoj asortiman proizvoda, proširiti skladišne kapacitete i uposliti kompetentno osoblje.

Od svog osnivanja 1994. godine, ITC d.o.o. je orjentisan na trgovinu iz oblasti poljomehanizacije i poljoprivredne opreme. Tokom svog rasta, ITC d.o.o. je nastojao proširiti svoj asortiman proizvoda, proširiti skladišne kapacitete i uposliti kompetentno osoblje. Danas u svom prodajnom programu, pored poljoprivredne opreme, ITC d.o.o. ima i svoje vlastite proizvode kao što su: plastenici, peći za zagrijavanje plastenika,  kao i priključi za poljoprivredne mašine, koji su veoma dobro prihvaćeni od strane naših kupaca.

Kroz dosadašnji 17-godišnji rad, ITC d.o.o. je realizovao mnogobrojne projekte snabdjevanja i isporuke za: humanitarne organizacije, ministarstva, ambasade, te pravna i fizička lica.

Proizvodi po kojima smo poznati kupcima na našem tržištu su:

  • poljoprivredne mašine: motokultivatori, traktori, motokosačicei motokopačice,
  • priključci za motokultivatore,
  • priključci za traktore,
  • rezervni dijelovi za poljoprivredne mašine,
  • muzilice i sistemi za mužu,
  • laktofirizi,
  • vodene pumpe,
  • plastenici,
  • sistemi za navodnjavanje, te ostala oprema potrebna svakom poljoprivredniku.

U okviru vlastite distributivne mreže, ITC d.o.o. ima dva maloprodajna objekta koji se nalaze u Zenici i Gračanici. Svoju dilersku mrežu putem više od dvadeset prodajnih mjesta, preduzeće razvija već duži niz godina i na taj način obezbjeđuje pokrivenost cijelog tržišta BiH.

Profitni centar Poljoprivreda, kao član grupe ITC d.o.o., je uveo i primjenjuje Sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 i Sistem upravljanja okolišem  ISO 14001.

Od sada, ITC je osigurao prodaju artikala iz svog asortimana na rate, sa partnerskim bankama i to bez žiranata i bez kamate sa rokovima otplate od 12 i 24 mjeseca.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti