Nastavljaju se razgovori sa investitorima o kupovini bijeljinske Šećerane

22.07.2014. 08:16 / Izvor: SRNA
Nastavljaju se razgovori sa investitorima o kupovini bijeljinske Šećerane

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske očekuje u narednom periodu intenzivne razgovore sa svim investitorima o kupovini bijeljinske Šećerane, dok menadžment preduzeća trenutno radi na obezbjeđenju uslova za minimalno održavanje,

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske očekuje u narednom periodu intenzivne razgovore sa svim investitorima o kupovini bijeljinske Šećerane, dok menadžment preduzeća trenutno radi na obezbjeđenju uslova za minimalno održavanje, izjavio je pomoćnik ministra Zoran Kovačević.

Kovačević je rekao da će biti nastavljeni razgovori sa investitorima koji su ranije dolazili, dok su predstavnici Vlade u svakodnevnom kontaktu sa upravom preduzeća.

"Naravno da ranije nismo mogli razgovarati sa investitorima dok nismo završili formalno-pravni dio upisa akcija", rekao je Kovačević.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i uprave bijeljinske Fabrike šećera utvrdili su početkom jula mjere koje je neophodno preduzeti s ciljem stvaranja uslova za nastavak procesa rada i oživljavanje šećerane.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti