Novo m:tel prodajno mjesto u Zenici

22.07.2014. 13:08 / Izvor: eKapija.ba
Novo m:tel prodajno mjesto u Zenici

Kako bi svojim korisnicima obezbijedili što jednostavniju i dostupniju komunikaciju, te kako bi im prodajno mjesto bilo još bliže, prodajno mjesto m:tel-a u Zenici od sada je na novoj adresi - Trg Alije Izetbegovića 69b.

U ponedeljak 21. jula 2014. godine, kompanija m:tel je otvorila novo prodajno mjesto u Zenici.  Kako bi svojim korisnicima obezbijedili što jednostavniju i dostupniju komunikaciju, te kako bi im prodajno mjesto bilo još bliže, prodajno mjesto m:tel-a u Zenici od sada je na novoj adresi - Trg Alije Izetbegovića 69b, u samom centru grada.

Na ovom mjestu, korisnici mogu doživjeti sve prednosti novog m:tel koncepta interaktivnog predstavljanja usluga i proizvoda, koji podrazumijeva da pored svih informacija i usluga koje su do sada imali priliku dobiti u poslovnici, ubuduće mogu i lakše isprobati i razgledati uređaje koji su u ponudi, kao i dobiti profesionalne savjete pri njihovom odabiru.

Kompanija i u ovom segmentu prati najsavremenije trendove dizajna i funkcionalnosti prodajnog prostora.

Na dan otvaranja nove poslovnice, prve korisnike koji su sklopili ugovor  kompanija m:tel je nagradila vrijednim poklonima, a brojna iznenađenja pripremljena su za sve posjetioce.

U cijeloj BiH m:tel nudi najkvalitetnije telekomunikacione usluge i uređaje najnovije generacije, sa širokom paletom paketa objedinjenih usluga, kako za privatne tako i za poslovne korisnike.

Radno vrijeme prodajnog mjesta je svakog radnog dana od 08.00 do 20.00 i subotom od 08.30 do 15.30 časova.

Više informacija i na facebook.com/mtelbih

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti