PoloziVozacki.ba: Svijet sigurnih vozača

27.05.2015. 10:19 / Izvor: eKapija.ba
PoloziVozacki.ba: Svijet sigurnih vozača

Autoškola LifeLine – PoloziVozacki.ba, nastala je usljed potrebe tržišta za novim, adekvatnim i inovativnim pristupom problematici neadekvatne i neprofesionalne obuke vozača početnika.

Autoškola LifeLine – PoloziVozacki.ba, nastala je usljed potrebe tržišta za novim, adekvatnim i inovativnim pristupom problematici neadekvatne i neprofesionalne obuke vozača početnika.

"PoloziVozacki.ba nudi najkvalitetniju uslugu i vrhunsku obuku za vozače 'B' kategorije.  Kako bismo kandidatima omogućili da svoje vrijeme posvete samo učenju, u posljednjem periodu jako puno smo radili na tome da sve obaveze koje se tiču papirologije, preuzmemo na sebe – od samih popunjavanja prijava, slanja, preuzimanja potvrde i svega ostalog", kaže Ljiljana Džafić, PR menadžerica Autoškole LifeLine.

Ono što ih izdvaja od drugih, jeste da jedini omogućavaju simulaciju predispitne vožnje, odnosno 36 čas koji rade gratis.

"Pored instruktora koji radi obuku, uz kandidata bude dodatni instruktor koji radi simulaciju. Ovaj potez se pokazao jako dobrim, pogotovo u slučajevima kada kandidat nije spreman za izlazak na ispit, nakon čega dajemo savjet šta je još potrebno da bi spremni izašli na ispit", navodi ona, dodajući da se na 30. času napravi presjek, gdje kandidatu ostaje još pet časova da u konsultaciji sa instruktorom popravi eventualne greške do održavanja simulacije predispitne vožnje, ali i na neki način oslobodi treme.

Vodeći se time da je pri apliciranju na posao, u 90% slučajeva, jedan od uslova vozačka dozvola, Autoškola LifLine nudi niz finansijskih pogodnosti za što lakši dolazak do vozačke dozvole.

"Prvi omogućavamo beskamatno finansiranje do šest rata, dakle, bez banaka i provizije. Takođe, za zaposlene tu je i bankovno, odnosno kartično finasiranje do 36 rata", naglašava Džafić.

Neke od pogodnosti su i da svaki kandidat koji položi ispit, dobija članstvo za Pomoć na cesti od godinu dana, zatim Loyalty card svenakredit.ba, popust od 10% na kupovinu u MediaMarket, kao i besplatno slovo P koje je za početnike obavezno.

Autoškola LifeLine predstavila se na sajmu StartUp Expo održanom protekog vikenda u Sarajevu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti