Poslovnom portalu eKapija.ba nagrada "Stvaratelji za stoljeća"

27.03.2015. 12:01 / Izvor: eKapija.ba
Poslovnom portalu eKapija.ba nagrada 'Stvaratelji za stoljeća'
OTVORI GALERIJU

Direktorici poslovnog portala eKapija.ba Azri Atagić Ćatović danas je u Dubrovniku na II Regionalnom samitu preduzetnika Jugoistočne Evrope "300 NAJBOLJIH" uručeno priznanje u okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Jugoistočne Evrope.

Direktorici poslovnog portala eKapija.ba Azri Atagić Ćatović danas je u Dubrovniku u okviru II Regionalnog samita preduzetnika Jugoistočne Evrope "300 NAJBOLJIH" uručeno priznanje u okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području Jugoistočne Evrope.

Poslovni portal eKapija.ba našao se među najboljim zahvaljujući odluci nezavisnog međunarodnog Komiteta za dodjelu nagrada i priznanja sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i poduzetništvo iz pet zemalja.

"Velika je čast dobiti nagradu za podršku u razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi. Ovo je još jedna potvrda kvaliteta poslovnog portala eKapija.ba koji je velika podrška svim poduzetnicima i njihov sinonim za uspjeh", kazala je direktorica Atagić-Ćatović.

Naime, proces dodjele priznanja se odvijao u tri višemjesečna koraka ( animiranje predlagača, predlaganje kandidata i odlučivanje o laureatima) a od  340 predloženih kandidata iz devet zemalja (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Slovenija i Švedska), odlukom Komiteta, poslovni portal eKapija.ba se našao među najboljim u poduzetništvu u Jugoistočnoj Evropi.

Nagrade i priznanja uručena su uz prisustvo velikog broja posebnih gostiju, među kojima su bile i predstavnice Asocijacije poslovnih žena One, direktorica bh. kompanije Bekto Presica Enisa Bekto, predstavnici kompanije Menprom...

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti