Privredna komora FBiH uradila Katalog drvne industrije i šumarstva

26.12.2014. 09:09 / Izvor: Fena
Privredna komora FBiH uradila Katalog drvne industrije i šumarstva

Namijenjen je svima onima koji koji žele stupiti u kontakt sa poslovnim partnerima vezano za izvoz proizvoda, ulaganja, kao i privrednim komorama i diplomatsko-konzularnim predstavništva, kako u BiH, tako i u svijetu.

Grupacija šumarstva i drvne industrije Privredne komore FBiH uradila je Katalog drvne industrije i šumarstva. 

"Katalog smo napravili imajući u vidu da je drvna industrija privredna grana koja ostvaruje suficit u međunarodnoj razmjeni i da je izvoz osnovna orijentacija proizvođača drvne industrije, kao i  značaj šumarstva iz koga se osigurava sirovina za preradu", kazala je za Agenciju Fena savjetnica u PKFBiH Šemsa Alimanović. 

Namijenjen je svima onima koji koji žele stupiti u kontakt sa poslovnim partnerima vezano za izvoz proizvoda, ulaganja, kao i privrednim komorama  i diplomatsko-konzularnim predstavništva, kako u BiH, tako i u svijetu.
 
U katalogu su kontakt podaci kompanija, opis njihove djelatnosti, a mogu se naći i podaci za šumarstva, uprave i resorna ministarstva.
 
Katalog je urađen na bosanskom i engleskom jeziku, a dostupan je na web stranici Komore www.kfbih.com na linku "publikacije“. 

Katalog će se redovno ažurirati i dopunjavati. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti