Svečano otvoren novosagrađeni most u banjalučkom naselju Karanovac

15.04.2014. 08:28 / Izvor: eKapija.ba
Svečano otvoren novosagrađeni most u banjalučkom naselju Karanovac

​Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović svečano su otvorili novosagrađeni most u banjalučkom naselju Karanovac.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović svečano su jučer otvorili  novosagrađeni most u banjalučkom naselju Karanovac.

Premijerka Cvijanović je izrazila zadovoljstvo što je završen još jedan važan infrastrukturni projekat, koji će služiti građanima i privrednicima ovog kraja.

"Uvijek smo zadovoljni kada možemo da realizujemo važne projekte i kada vidimo rezultate našeg rada. Želim da podsjetim da se ovakve aktivnosti odvijaju širom Republike Srpske i da mi, čak i u vrijeme krize, nikada nismo odustali od realizacije infrastrukturnih projekata", rekla je predsjednica Cvijanović.

Ona je istakla da je sprovođenjem velikih projekata značajno promijenjen izgled Republike Srpske zahvaljujući, upravo, intervencijama Vlade Republike Srpske.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti