U toku pripreme za drugu #DevelopersArenu

21.10.2014. 11:00 / Izvor: eKapija.ba
U toku pripreme za drugu #DevelopersArenu

Business Innovation Zoo (BIZOO) zajedno sa HUB387 bili su u julu organizatori prve konferencije pod nazivom #DevelopersArena koja je postigla ogroman uspjeh.

Business Innovation Zoo (BIZOO) zajedno sa HUB387  bili su u julu organizatori prve konferencije pod nazivom #DevelopersArena koja je postigla ogroman uspjeh.

Sa preko 180 učesnika dan je bio pun intenzivnog rada, zabave, prezentacija i panela eminentnih govornika iz lokalne IT zajednice, a sve s ciljem razmjene znanja o najnovijim tehnologijama i pravcu u kojem se kreće domaća, kao i svjetska IT scena.

Organizatori su se složili da BiH IT društvo treba biti svjesno svojih internih problema te se udružiti u kreiranju zajednice koja bi osigurala slobodan protok informacija među developerima, freelancerima kao i kompanijama iz IT I ICT sektora.

Shodno tome, organizatori već planiraju drugi dio #DevelopersArene, i to već u novembru ove godine.

"Bit će mnogo veći, interesantniji i više fokusiran. Ovih dana ćemo ugostiti lokalne govornike kojima će se pridružiti gosti iz San Francisca koji će s nama podijeliti najaktualnije trendove iz SAD-a", poručuju iz HUB-a 387.

Budući da se radi o konferenciji developera za developere, cilj organizatora je dobiti što više informacija od učesnika kako bi  #DevelopersArena postala najbolja konferencija u regiji.

Ukoliko želite učestvovati u tome kliknite na ovaj upitnik.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave