Frontback stigao i na Android, spaja fotografije s obje kamere

17.04.2014. 14:21 / Izvor: 24sata
Frontback stigao i na Android, spaja fotografije s obje kamere

Aplikacija u odnosu na verziju za iOS nije doživjela velike promjene, izgled je tek ponešto promijenjen kako bi Frontback izgledao više poput aplikacije za Android

Popularna aplikacija za dijeljenje fotografija Frontback, koja je dosad bila dostupna samo za Appleov operativni sustav za mobilne uređaje iOS, postala je dostupna i za uređaje s Androidom, piše Tech Crunch. Aplikacija je u posljednjih osam mjeseci skinuta milijun puta, a sada će vjerojatno dobiti i mnogo novih korisnika.

Frontback, kao što se može naslutiti i po imenu, snima istovremeno prednjom i stražnjom kamerom uređaja i od obje fotografije slaže kolaž. Tako korisnici mogu vidjeti ono što su snimili te svoj izraz lica za vrijeme snimanja.

Aplikacija u odnosu na verziju za iOS nije doživjela velike promjene, izgled je tek ponešto promijenjen kako bi Frontback izgledao više poput aplikacije za Android. Ipak, ima jednu značajnu mogućnost u odnosu na verziju za iOS - offline mode. Tako korisnici Androida mogu snimiti i poslati fotografije čak i kada nisu spojeni na internet. Aplikacija će pričuvati fotografiju i poslati je na server čim se korisnik spoji na internet. Ova će mogućnost doći i na iOS s idućom nadogradnjom. 

Foto: techcrunch.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza